Gastouder Ella Hoekstra Hensens
Klarenbeek

Gastouder Ella  Hoekstra Hensens in Klarenbeek
Beschikbaar op: di,wo,do,vr
Leeftijd: 60
Postcode: 7381
Plaats: Klarenbeek
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Gastouder Ella Hoekstra

Mijn naam is Ella Hoekstra (56 jaar) samen met mijn man Peter(56 jaar),onze jongste dochter Mindy (13 jaar), onze kleine hond Zira en onze pony Duke woon ik in Klarenbeek (vlakbij de Maten in Apeldoorn in het buitengebied).Wij hebben veel speelruimte voor de kinderen in en om het huis.

Met veel plezier ben ik in april gestart als gastouder bij mij thuis.Ik vind het leuk om jonge kinderen te verzorgen en te begeleiden in hun dagelijks leven.Het is heel belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in een vertrouwde omgeving waar ze veel aandacht krijgen zodat de kinderen zich optimaal en op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.

Vrij spelen binnen en buiten, verhaaltjes vertellen en voorlezen, muziek maken, creatieve activiteiten organiseren, samen spelen en het creeren van rustmomenten zijn belangrijk voor elk kind.

Wij hebben een knuffel rupsje Rimpel en hij doet gezellig met alles mee en samen beleven we avonturen met behulp van de thema's die we organiseren zoals de lente, de zomer, de vakantie, de herfst enz. Daarbij spelen we bij de verteltafel waar van alles op staat over het thema.

Vijf en half jaar heb ik met veel plezier in de kinderopvang gewerkt en daarvoor als leerkracht in het basisonderwijs in de groepen 1 en 2.

U bent van harte welkom als u meer wilt weten over mijn opvang voor de kinderen.

groeten van Ella Hoekstra

gastouderopvang villa-eigenwijs

 

Beschikbaar op: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van half 8 tot 19.00
Leeftijd: 56 jaar
Adres: Veldweg 11
Postcode: 7381 AT Klarenbeek (vlakbij de Maten in Apeldoorn)
Mobiel :0683182827
E mail: gastouderopvangvilla-eigenwijs@hotmail.com

Ik wil graag in contact komen met Ella Hoekstra Hensens te Klarenbeek

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!