Gastouder Marieke Dudink
Zutphen

Twinkeltje huiselijke kinderopvang.

Een plekje waar je kind kind kan zijn!

Zoekt u een veilig en vertrouwd plekje waar uw kind naar hartelust kan spelen terwijl u werkt?
Dat hebt u nu gevonden.

Graag stel ik me even voor. Ik ben Marieke Dudink. Tijdens mijn werk in de reguliere kinderopvang bleken niet alle kinderen daar goed tot hun recht te komen. Kinderopvang kan persoonlijker en afwisselender voor kinderen. Daarom vang ik sinds 2010 in mijn huis, als gastouder, kinderen op, waar ik met kleine groepjes van vier of vijf kinderen werk.

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en willen graag zelf dingen ervaren. Dat koester ik en ik geef ze hier alle ruimte voor. We zijn heel veel buiten in onze tuin, waar we samen kijken hoe de appeltjes, de worteltjes en de aardbeien groeien. Elk seizoen heeft zijn eigen charme en feesten. 

Kinderen leren heel veel van spelen. Dus wij spelen de hele dag door, binnen, buiten, samen en alleen. We spelen veel met water en zand en zijn niet bang om vies te worden. Spelenderwijs leren baby's en peuters zo elkaar en de wereld om zich heen kennen. De open en ontspannen sfeer zorgt er voor dat kinderen zich snel thuis voelen. Ons huis is kindgericht, veilig en tegelijk uitdagend. Binnenkort worden er twee slaapkamertjes beneden gebouwd, speciaal voor de opvangkinderen. Zo kunnen ze extra rustig slapen.

Ook gaan we vaak op stap met de Twinkelbus (luxe bolderkar), een boodschapje doen, even naar de dierenweide of naar de speeltuin. Het verkennen van de grote wereld buitenshuis is ook onderdeel van de peuterontwikkeling.

Dingen ontdekken is leuk en bijna overal is wel een versje, een liedje of een boekje van. En als dat er niet is bedenken we het zelf!

We volgen een vast dagritme, een vaste structuur die voor de kinderen duidelijkheid geeft. Vaste tijden voor een hapje (biologisch), een slokje en een slaapje. Baby's volgen natuurlijk hun eigen ritme. Er is boven voldoende ruimte om rustig te slapen.

Vragen, opmerkingen of interesse?
Vul dan het hieronder geplaatste formulier in.

Tot ziens bij Twinkeltje, Marieke Dudink


  • Beschikbaar op: ma-di-wo-do-vr
  • Leeftijd: 45 jaar
  • Postcode: 7206
  • Plaats: Zutphen
  • Opvang bij de gastouder
  • LRKP geregistreerd

Heb je vragen/interesse? Stuur ons je bericht:

Betreft: Marieke Dudink

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Zoek gastouder

Heb je een vraag?

Bel of Mail ons

Inschrijven?

Inschrijfformulier Vraagouders Inschrijfformulier Gastouders

Laatste Nieuws