Vraag en aanbod

Zelf een vraag of oproep plaatsen?

20.01.2018 Nelleke Blaak

Beste ouders,

Ik ben Nelleke Blaak 34 jaar getrouwd met Joost en moeder van 3 kinderen Dianne 8 jaar, Corné 6 jaar, en Daan 2 jaar.
Ik wil graag per 1 maart opnieuw beginnen met mijn gastouderopvang in Amersfoort!
Ik ben inmiddels 8 jaar gastouder in Baarn. Altijd met veel plezier gewerkt en nu we gaan verhuizen naar Amersfoort hoop ik daar weer een nieuwe start te kunnen maken.
We zijn altijd graag buiten als het mooi weer is en we houden van boekjes lezen, knutselen en lekker spelen.
Neem u gerust contact op om kennis te maken!

Groeten Nelleke Blaak.
fam.blaak-looijen@hotmail.com

Contact: fam.blaak-looijen AT hotmail DOT com

17.01.2018 Lindy Botter

Hallo allemaal,
Wij zijn voor onze twee prachtige kindjes van 2 en 12 weken op zoek naar een leuke flexibele gastouder in de buurt van Eerbeek/Loenen/Dieren en Brummen.
Het gaat om flexibele opvang
Wanneer je een plekje hebt mag je me mailen voor verdere kennismaking op Lindy-30@hotmail.com
Alvast bedankt

Contact: lindy-30 AT hotmail DOT com

17.01.2018 Marlene Kroet

Wij zijn een gezin met twee lieve kinderen. Benno (44), Marlene (49), Julia (10) en Nathan (8). We zijn ondernemers en in augustus verhuisd van Amsterdam naar Bathmen. Om ons gezin met alle activiteiten gelukkig draaiende te houden, hebben wij hulp nodig. Hulp om de kinderen van en naar hun hobbies te brengen (hockey, zwemles, muziekles e.d.). Of om speelafspraken te coordineren (brengen, halen). Of uiteraard de kinderen gewoon bij ons thuis opvangen. Een rijbewijs is wel nodig. Verder zou het fijn zijn als er soms wordt gekookt. En misschien af en toe een avond oppassen. We hebben kippen, een oude stadskat en een hele lieve jonge hond.
We zoeken een blije, lieve, niet-rokende en energieke gastouder van drie middagen per week. Wie-o-wie past in dit plaatje? marlenekroet@hotmail.com

Contact: marlenekroet AT hotmail DOT com

11.01.2018 Astrid de boer doorn

Beste ouder en/of verzorgers,

Er is weer plek bij gastouderopvang de Fladderaar.
Mijn gastouderopvang zit in Deventer (tussen de hoge hondstraat en Ceintuurbaan)
Wilt u meer over mij weten dan nodig ik u uit om mijn website: gastouderopvang www.defladderaar.nl te bekijken.

Wie weet wilt u daarna kennis komen maken.
U bent van harte welkom.

Groetjes Astrid de boer Doorn

Contact: asdebodo AT kpnmail DOT nl

11.01.2018 Chantal

Wij zijn per februari / maart in Apelsoorn 7323 op zoek naar een gastouder voor onze 3 kinderen van 3 , 1 en nu 11 weken. Dit zal waarschijnlijk zijn voor 3 middagen of 2 hele dagen per week .  Het liefst iemand die ook bso opvang doet zodat onze zoon vanaf november niet van opvang hoeft te wisselen. Ook gaat onze voorkeur uit naar iemand die werkt met een vve programma.
Ook als u iemand weet in u omgeving horen wij het graag!
spechie1@hotmail.com

Contact: spechie1 AT hotmail DOT com

10.01.2018 Nancy Burgman

Wij zijn opzoek naar een ervaren gastouder bij ons aan huis, voor de donderdag middag na schooltijd.
Onze twee jongens zijn 7 en 9 jaar en wij wonen in Soest. Samen met onze Poes en binnen kort een puppy. Dus wel graag een dieren liefhebber!

Bent u de juiste persoon reageer dan graag op mijn e-mail adres nancytebeest@hotmail.com

Contact: nancytebeest AT hotmail DOT com

23.12.2017 Wencke Huurneman

Hoi Ouders,
Ik ben Wencke Huurneman, 27 jaar en woon in Groenlo.
Voor de dinsdag en vrijdag zoek een gezin waar de opvang bij het vraaggezin plaats vindt. Het liefst dagopvang en in de buurt van Groenlo, Lichtenvoorde, Haaksbergen, Lochem. Tot ongeveer een half uur rijden.
Ik ben erg actief! Ga graag met de kinderen naar de speeltuin, zwembad, bos etc. En voorlezen vind ik erg leuk!
Groetjes Wenkce

Contact: wencke_huurneman AT hotmail DOT com

18.12.2017 Nicole Janssen

- Omgeving Arnhem -

Hallo ouders!

Ik ben Nicole, 24 jaar oud en woon in Arnhem. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd en hiervoor mijn diploma behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in de kinderopvang, zo heb ik stage gelopen op een basisschool, kinderdagverblijf en op verschillende peuterspeelzalen waaronder twee VVE peuterspeelzalen. De meeste ervaring heb ik dus in de leeftijdscategorie 0-6 jaar.

Na mijn opleiding heb ik een baan gevonden als gastouder, wat ik nog steeds met heel veel plezier doe. Ik werk op maandag en dinsdag bij een gezin met 4 kinderen (een tweeling van 1 jaar en twee schoolgaande kinderen van 4 en 7 jaar), op woensdagmiddag en donderdagmiddag bij een gezin met twee schoolgaande kinderen van 5 en 7 jaar.

Aangezien de donderdagmiddag gaat wegvallen ben ik per februari op zoek naar een nieuw gezin voor op de donderdag, het liefst de gehele dag maar alleen de middag is ook een optie. Ik zal nog iets meer over mezelf vertellen; ik ben lief, zorgzaam, sociaal en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ben iemand die houd van de buitenlucht en vind het dan ook heerlijk om uitstapjes te maken naar speeltuin, kinderboerderij, een wandeling maken, etc. Ook vind ik het erg leuk om te knutselen met de kinderen en leuke binnen activiteiten te bedenken. Voorlezen doe ik ook graag, ik heb een cursus interactief voorlezen gevolgd.

Ik hoop op een bericht!

E-mail; xnicole93@hotmail.com

Contact: xnicole93 AT hotmail DOT com

09.12.2017 Chantal Pelgrim

Hallo ouders,

Ik ben Chantal Pelgrim en ik heb plekjes vrij bij De Bosmuiters in Zutphen. Dit is een gezelligen huiselijke opvang waar bij de kinderen zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Ik heb op verschillende dagen nog plek. Zowel voor vast als flexibele opvang. Ik hoop van jullie te horen.

Met Vriendelijke groet,
Chantal Pelgrim

chantalpelgrim@gmail.com

Contact: chantalpelgrim AT gmail DOT com

04.12.2017 Hanneke Davelaar

Wij zijn per 8-1-2018 op zoek naar een lieve gastouder voor bij ons thuis in Deventer. Voor op de maandag van 7.45-18.00 voor onze 3 dochters van 3 maanden, 3 jaar en 4 jaar. De oudste moet van en naar school gebracht worden en worden opgehaald. Het liefst niet iemand die rookt. Bij interesse mailen naar hannekedavelaar@gmail.com

Contact: hannekedavelaar AT gmail DOT con

12.11.2017 Shirley Zwakkenberg

Vanaf circa half januari 2018 zoeken wij een gastouder die bij ons thuis onze kinderen (jongen van 6 en meisje van 4) wil opvangen vanaf 14.30 tot 18.00-19.00 uur. Het gaat wekelijks om de maandag, dinsdag en donderdag en tweewekelijks om de vrijdagmiddag vanaf 12.00 uur.
Locatie: Arnhem Noord
Rijbewijs en niet roken is een pre.

Contact: shirley.zwakkenberg AT gmail DOT com

12.11.2017 Samara Verharen

Vanaf april 2018 zijn we op zoek naar een gastouder op de maandag en donderdag voor onze 2 kinderen van 3 en 1,5 jaar. Opvang bij ons thuis op de Zandweerd in Deventer of bij een gastouder in de buurt. Vanaf augustus gaat de oudste naar school (Oudaenschool).

Mail gerust voor meer info!

Contact: samarapluister AT gmail DOT com