Vraag en aanbod

Zelf een vraag of oproep plaatsen?

15.03.2017 Nelleke van Buuren

Beste vraagouder,
Mijn naam is Nelleke van Buuren. Met groot plezier ben ik al 15 jaar gastouder te Baarn voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Mocht u opvang voor uw kind nodig hebben, ik heb vanaf april weer plek heb op de woensdag en donderdag! Graag verwijs ik u naar mijn website:

www.gastouderbaarn.nl

Hierin geef ik u veel informatie over mijzelf en mijn kinderopvang.
U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik u de nodige informatie kan verstrekken!

met vriendelijke groeten, Nelleke

Contact: ervaren.oppasmoeder AT gmail DOT com

03.03.2017 Wilma Veldhuizen

Hallo Vraagouders,

Ik heb nog verschillende plaatsen vrij in mijn opvang in Baarn.
Kijk gerust op mijn website www.boefjesenelfjes.nl
Groetjes, Wilma

Contact: info AT boefjesenelfjes DOT nl

15.02.2017 Daisy

Best, ik ben opzoek naar opvang voor mijn zoontje van bijna 3 en straks voor ons 2 de kindje die we in april verwachten. Het liefste een beetje in de buurt van kerkelanden in Hilversum zuid. Het gaat om 3 dagen maandag dinsdag en donderdag van 8:00 tot 14:30.

Contact: Daisyahe AT Hotmail DOT com

12.02.2017 Sophie

Rond jul/aug loopt mijn zwangerschapsverlof af en per die datum zijn we op zoek naar een gastouder bij ons aan huis in Dieren (3dg/wk). We zijn op zoek naar een lieve, energieke, geduldige gastouder die voor langere tijd een oppasgezin zoekt. Iemand die onze dochters een veilig en vertrouwd gevoel kan geven op de dagen dat papa en mama er niet zijn. Iemand die een echte vertrouwenspersoon kan worden voor onze dochters (oudste is van aug 15).)

Contact: post_svp AT live DOT nl

08.02.2017 Danielle Bouwmeester

Beste ouders uit de omgeving Baarn.

Mijn naam is Danielle en ik ben al ruim 10 jaar gastouder, daarvoor Z-verpleegkundige. Ik heb een heerlijke, gezellige groep kleintjes maar heb ook weer plek.
Ik zoek voor de dinsdag, woensdag en vrijdag nog 1 of 2 kleintjes om de club weer compleet te maken.
Ik heb geen vaste werktijden, ben flexibel maar voor een uitgebreider verhaal kunt u mijn profiel ook op deze site terug vinden bij: zoek een gastouder!

Ik hoop dat u mij een mail stuurt en dat we elkaar snel ontmoeten om te kijken of het klikt.
Hopelijk tot snel,
Danielle

Contact: d.b.bouwmeester AT kpnmail DOT nl

08.02.2017 Janny Wezeman

Hoi Vraagouders ik ben al ruim 10 jaar Gastouder.
En vang graag de baby's en kinderen op in hun eigen huis.
Eigen omgeving is voor veel kinderen vaak prettig.
Ik ben het bezit van alle diploma's en volg ieder jaar de ehbo!
Het belang van de kinderen staan bij mij voorop.
En ben dan ook berijd om ze voor te berijden spelenderwijs op de peuterspeelzaal of basisonderwijs .
En volg daar ook cursussen voor.
Met veel plezier en toewijding zou ik graag op u kinderen / baby's passen.
Ik ben zelf moeder en ben getrouwd en woon in Harderwijk.
De omgeving van Harderwijk Hierden kan ik prima op mijn fiets komen. En Naar zwemles of clubjes redelijk dichtbij wil ik ook behulpzaam in zijn!

Vriendelijk groet,
Janneke

Contact: jwezeman68 AT gmail DOT com

02.02.2017 marianna van der kolk

hier bij wil ik melden, dat er ruimte is gekomen in mijn kinderopvang.
Wel op de woensdag en de donderdag.
Dat is in de buurt van zwolle, laag zuthem.
In het buiten gebied.
vanderkolk5@hotmail.com

Contact: vanderkolk5 AT hotmail DOT com

02.02.2017 Lisa Janszen

Goedemorgen!

Er zijn weer kindplaatsen vrijgekomen in mijn opvang!
Bent u op zoek naar opvang? neem dan gerust contact op!

Borculo en omgeving Borculo.

groet Lisa Janszen

Contact: lisa_janszen AT hotmail DOT com

31.01.2017 Teuna Verschuur

Hallo ouders.

Ik heb 7jaar ervaring als gastouder.
We hebben veel ruimte achter huis waa4 de kinderen kunnen spelen een tuin van 15x25 met vat schommels en genoeg ruimte voor andere spelletjes.
Er is nog ruimte beschikbaar,ik wek flexibel.

Schroom niet en stel je vragen omtrent de opvang.

Vriendelijke groet Teuna

Contact: familie_verschuur AT hotmail DOT com

31.01.2017 Teuna Verschuur

Hallo ouders

Ik ben een gastouder en woon in Biddinghuizen.
Ik heb 7 jaar ervaring en werk flexibel.
Wij hebben een hele ruime achtertuin van 15x25, met wat schommels en een groot stuk grasveld.
Wij hebben nog 2 kinderen thuiswonend 1 van 24 en 1 van 18.
Er is nog ruimte voor gastkindjes,zowel voor en na schoolse opvang is mogelijk.

U kunt mij altijd mailen als u vragen hebt.


Vr.gr. Teuna Verschuur

Contact: familie_verschuur AT hotmail DOT com

31.01.2017 Marieke van Hulzen

Plekken vrij in Deventer

Hoi!
Ik ben Marieke van Hulzen, 36 jaar, en gastouder in Deventer Blauwenoord.
Na 10 jaar voor de klas te hebben gestaan vang ik nu (jonge) kinderen op in mijn eigen gezin.
Waarbij zoveel mogelijk het ritme van het kindje gevolgd.
Daarbij is er aandacht voor zowel de motorische-, reken- en taalontwikkeling maar ook is er veel aandacht voor omgangsnormen.
Zodra het weer het toelaat gaan we naar buiten, in onze grote tuin met oa zandbak en speelhuisje, of we wandelen in de omgeving.

Vanaf 8 maart heb ik op de woensdag plek voor dagopvang

Voor meer info kunt u bellen of mailen:
0610515716
mariekevh@hotmail.com

groetjes Marieke

Contact: mariekevh AT hotmail DOT com

19.01.2017 B. de Goede

TE KOOP:
Omdat ik ziek ben moet ik helaas stoppen als gastouder.
Ik heb dus alles te koop voor iemand die als gastouder zou willen beginnen.
Wie kan ik blij maken met Naty luiers? Ik had een hele voorraad. Normaal 10,- per pak. Nu voor 7,50.
Verder een goede Christiania bakfiets en dubbele wagen zo goed als nieuw.
En nog heel veel meer. laat maar horen als je interesse hebt.
Met groet,
Barbara

Contact: b.a.degoede AT gmail DOT nl

03.01.2017 Nienke Bijlsma

Beste gastouders in omgeving Amersfoort,

Wij zoeken op maandag en dinsdag een gastouder die bij ons thuis (in Vathorst) op onze 3 kinderen kan passen. In de ochtend gaat het om onze baby van 8 maanden. s middags moeten onze oudsten van bijna 4 en 5 opgehaald worden van de vrije school (Schuilenburg). Zij zijn om 13 uur vrij en worden dan ook bij ons thuis opgevangen.

De vrije school is zo'n 20-25 minuten fietsen of 15 minuten rijden van ons huis. Er kan hiervoor gebruik worden gemaakt van onze auto of elektrische fiets met fietskar.

Groet, Nienke

Contact: nnbijlsma AT gmail DOT com

27.12.2016 Gastouder/ nanny Jasmijn

Beste ouders,
Graag wil ik mijzelf voorstellen als een flexibele, vrolijke, vriendelijke nanny Jasmijn die graag bij u thuis komt oppassen. Ik woon in Zutphen.
Mijn werktijden/dagen zijn;
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 19:00 uur

Ik werk met thema's die ik zelf bedenk en uit werk.
Ik zoek bij een thema boeken uit, verhaaltjes, dingen om te knutselen, materialen om mee te werken. Ik vind het erg leuk om met de kinderen creatief bezig te zijn.De ene keer maken we allemaal hetzelfde, al kan het resultaat toch heel erg verschillend zijn. De andere keer verzinnen de kinderen zelf iets.
Ik vind het geweldig om met de kinderen bezig te zijn, heerlijk geen dag is hetzelfde!

Ik ben in het
bezit van;
- Diploma Pedagogisch medewerker
- EHBO
- VOG

U komt bij mij in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, waardoor u een heel gedeelte van de kosten terug kunt ontvangen via de belastingdienst.

Wilt u graag meer weten stuur me gerust een berichtje.

Contact: y.yildirim AT live DOT nl

26.12.2016 Wencke Huurneman

Jonge actieve gastouder uit Groenlo
(Gastouder werkt bij het gezin thuis)

Mijn naam is Wencke Huurneman. Ik ben 26 jaar en woon in een appartement in Groenlo. Al sinds mijn jeugd ben ik dol op kinderen! Door het oppassen, stages in de kinderopvang en vrijwilligster te zijn geweest op een peuterspeelzaal, heb ik veel ervaring.

Aangezien ik gastouder aan huis ben, vindt de opvang plaats bij de kinderen thuis. Kinderen zijn daardoor in hun eigen vertrouwde omgeving!

Inmiddels werk ik al bijna 6 jaar als gastouder. In die tijd heb ik bij verschillende gezinnen gewerkt: bij zowel kleine als grote gezinnen, op de boerderij en in de stad. Ook heb ik heel diverse gewoontes en regels met betrekking tot het opvoeden kinderen voorbij zien komen. Van al deze ervaringen heb ik veel geleerd!

Mijn kinderopvang
Ik hou van het werken met kinderen. Als gastouder wil ik ervoor zorgen dat de kinderen een leuke en gezellige dag hebben! Ik wil actief zijn met de kinderen, knutselen, gezellig een spelletje doen en buiten spelen.
Voorlezen doe ik veel, ik ga regelmatig met de kinderen naar de bibliotheek om boeken uit te zoeken en vervolgens gezellig thuis op de bank de boeken voor te lezen. Dit is vaak een moment van rust en het stimuleert de taalontwikkeling!

Bakken is een hobby van mij. Met de opvangkinderen maak ik ook graag koekjes, cakejes, pepernoten, appelflappen etc. Dit valt bij de kinderen vaak in de smaak, letterlijk en figuurlijk!
En wat ik uiteraard ook graag doe met de kinderen is het maken van uitstapje: naar de kinderboerderij, speeltuin of zwembad. Zeker niet te vaak, maar bijvoorbeeld in de vakantie of bij een studiedag van school.
Drie jaar geleden heb ik de VVE-Kiki cursus gevolgd en heb het certificaat behaald. Met deze methode kan ik kinderen van 0 tot 4 jaar stimuleren in de ontwikkeling door verschillende activiteiten aan te bieden. Door o.a. Vakbladen en nieuws over gastouderopvang op internet wil ik zoveel mogelijk weten en bijblijven.
Ik volg sinds maart 2016, naast mijn werk als gastouder, de opleiding pedagogisch medewerker in anderhalf jaar.
Dit is pittig maar straks heb ik er mooi een diploma bij!
Rust, reinheid en regelmaat vind ik belangrijk. Toch ben ik ook flexibel. Bv. als een kind een keer niet of wat later naar bed gaat, de indeling kan ik aanpassen naar het ritme van de kinderen. Ik kan ook genieten van “Prietpraat”. Een leuke uitspraak van een jongetje: “Ik wil later wel met jou trouwen, Wencke!”

(wencke_huurneman@hotmail.com
06-52298376)

Contact: wencke_huurneman AT hotmail DOT com

09.12.2016 Rita Kleintjes

Lieve ouders ik ben al ruim 13 jaar werkzaam als gastouder. Per direct heb ik een plaatsje vrij op de dinsdag donderdag en vrijdag.
Neem eens een kijkje op mijn website en wie weet kan ik wat voor u betekenen.
www.kleintjesopvang.nl

Contact: rita AT kleintjesopvang DOT nl

08.12.2016 Rosalie Kieftenbeld

Beste ouder,

Ik ben als gastouder op zoek naar een gezin met minstens 2 (jonge) kinderen, waarbij de jongste al kan lopen. Zelf woon ik in het Noordwesten van de stad Utrecht. Ik zoek per januari 2017 een gezin voor 20 á 30 uur per week, op fietsafstand van mijn huis.

Wat maakt mij bijzonder als gastouder?

Ik ben gastouder aan huis en:
- kan me in ieder geval voor een jaar vastleggen;
- neem een gezellig speelkameraadje (mijn zoontje) mee voor jouw kinderen;
- ben in bezit van een elektrische bakfiets, waarmee ik erop uit ga met de kids;
- ga sowieso graag veel met de kinderen naar buiten om te spelen en een frisse neus te halen;

ik ben professioneel, want ik:
- bied kinderopvang op HBO niveau, met hart voor het werk;
- heb jarenlange ervaring in de kinderopvang.
- heb een duidelijke pedagogische visie.
- kan mezelf officieel laten registreren, zodat je kinderopvang toeslag kunt krijgen;
- ervaar samenwerking en afstemming met ouders als iets vanzelfsprekends;

Ik bied wat extra’s, want ik:
- kan kinderen begeleiden, die extra aandacht nodig hebben;
- draag zorg voor kinderen met eczeem, allergieën en/of andere fysieke problemen;
- ben bekend met de methodiek De Vreedzame School en sluit mij hier graag bij aan;
- vind het leuk om Engels met de kinderen te praten en hen in Engels voor te lezen;
- ben graag creatief en improviserend bezig met de kinderen op tal van terreinen;
- bied spelende wijs allerlei mindfulness, yoga en hartfocus oefeningen;
- ben bereid om een warme maaltijd te verzorgen;
- en sta ervoor open om vriendjes en vriendinnetjes van de kinderen op te vangen.

Ben je enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie op mijn website: rosananny.nl.
Via mijn website rosananny.nl kun je contact met me opnemen om kennis te maken.

Wie weet tot snel! :)

Hartelijke groeten,
Rosalie

Contact: info AT rosananny DOT nl

08.12.2016 Tamara Badre

Hallo beste papa's en mama's,

Graag stel ik mij even voor; ik ben Tamara, moeder van een dochter van 7 jaar en een zoontje van 4 jaar. Wij wonen in Randenbroek in een gezellige eengezinswoning met een fijne afgesloten tuin. Ik ben bijna 20 jaar werkzaam in de kinderopvang waar ik enorm van geniet ♡

Per januari 2017 heb ik plaats op maandag, dinsdag en donderdag voor 2 kindjes.

Voor alle ontwikkelingsgebieden is er voldoende speelgoed en materialen. Ik werk kindvolgend en vind het belangrijk om een kind de aandacht, liefde en tijd te geven die het nodig heeft.

Op maandag en dinsdag heb ik een stagiaire van de ROC en op donderdag heb ik een collega (gastouder) die met mij samenwerkt (zij heeft donderdags zelf geen oppaskindjes). Dat is naast gezellig ook heel praktisch. Zo hebben we meer tijd en aandacht voor de kinderen. De kindjes hebben in mijn opvang een eigen slaapkamer.

Dus voor ouders die een lieve en ervaren gastouder zoeken, waarbij je kind lekker kind mag zijn, je bent bij mij aan het juiste adres!

Groetjes Tamara

Contact: tamara-badre AT hotmail DOT com

28.11.2016 Yvonne Jager

Hallo, mijn naam is Yvonne Jager en ben geregistreerd gastouder in deventer. Ik werk op de maandag en heb momenteel 3 gastkindjes en kom bij de vraagouder thuis.
Per 1 maart 2017 heb ik plaats voor 1á2 kindjes!
Heb je interesse? Mail of bel mij gerust!
Tel: 0637195348
Email: yvonnejager@home.nl

Contact: yvonnejager AT home DOT nl

16.11.2016 Johanna van der Linde

Geachte vraagouder(s),

In de 15 jaar dat ik gewerkt heb bij een kinderopvangorganisatie, was ik zeer bedreven als pedagogisch medewerkster. Hierdoor heb ik waardevolle werkervaring opgedaan, zoals het begeleiden van kindergroepen van verschillende leeftijden in een zelfbesturend team. Wat het zo leuk maakt om met kinderen te werken, is de band die je opbouwt met de kinderen. Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving, waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven en een voorrecht om te mogen waarmaken.

Mijn competenties zijn; sociaal, zorgzaam, flexibel, en ben een energiek ondernemend persoon. Daarnaast ben ik ook opgeruimd en creatief.

Aangezien ik geen plekje heb in mijn huis, kom ik graag bij u als gastouder.

Heb ik u van mijn enthousiasme en ervaring kunnen overtuigen met deze motivatie?
Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Johanna van der Linde.

Mijn telefoonnummer is; 0643588822
email: jmvanderlinde@hotmail.com

Contact: jmvanderlinde AT hotmail DOT com

03.11.2016 linda Goodings

Hoi,

Ik ben op zoek naar een gastouder op de zaterdag. (hele dag) voor de even weekenden. Per 12-11 a.s.
En evt tussendoor een los uurtje, maar de zaterdagen om het weekend zijn vast. Ik woon in Amersfoort met mijn twee dochters (4,9) wie oh wie kan mij helpen?

Linda Goodings
lindagoodings44@gmail.com

Contact: lindagoodings44 AT gmail DOT com

27.10.2016 Esma Turgut

Hallo ouders,

Mijn naam is Esma, moeder van een lief zoontje (2jr), gediplomeerd met ervaring in de kinderopvang. Na mijn ervaringen op kinderdagverblijf, gastouderopvang en als ervaringsdeskundige, werk ik als gastouder.

Tijdens de opvang vind ik het belangrijk dat er ruimte is voor elk kind, voldoende tijd en liefde. Zodat u kind zich prettig voelt. Het contact met de kinderen en ouders vind ik erg belangrijk. Ik geniet enorm van de kinderen en heb een fijn groot huis met kindvriendelijke tuin.

Met veel plezier doe ik activiteiten met de kinderen, zoals knutselen, lezen, bouwen, buiten spelen, kleien, muziek maken, dansen en nog veel meer om alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen te stimuleren.

Graag vang ik kleinschalig op vanuit mijn huis. Zo heb ik alle tijd en aandacht voor elk kind. Vanaf November 2016 heb ik plek voor twee kinderen vanaf 2 jaar op maandag, dinsdag en woensdag van 07:00u tot 18:00u. Mijn uurtarief is €5,25 per uur. Dit is inclusief eten en drinken (groente, Fruit, brood en tussendoortjes). Ik werk samen met een goed en zeer goedkoop gastouderbureau, die alles tot in de puntjes regelt.

Ik woon in Kruiskamp te Amersfoort.
Wilt u meer informatie, een indruk of een vrijblijvend gesprek?
Neem dan gerust contact op met mij. Stuur een email naar: E.turgut93@live.nl of bel 06 23 18 97 22

Ik hoop van jullie te horen of wie weet tot ziens!

Warme groet

Esma

Contact: e.turgut93 AT live DOT nl