Ten aanzien van uw EHBO diploma hebben wij in 2018 de volgende mogelijkheden:
 

EHBO (Regio Putten)

Wij willen u voorstellen aan de heer Jan Maase uit Putten. Een aantal gastouders uit Amersfoort en omgeving attenderen ons op de prettige vorm van lesgeven van Jan. Gedurende de geldigheidsduur van het certificaat verzorgt hij een 2 tal update momenten. Dit is met name prettig voor gastouders die willen blijven oefenen met EHBO vraagstukken.

Jan Maase is te bereiken op: 0341 36 12 44

EHBO training via het bureau:

De herhaling van de EHBO cursus, voor de mensen die zich hebben ingeschreven, is dit jaar op 13 juni in kinderdagverblijf De Kleine Villa in Lochem. 
Indien u wenst deel te nemen kunt u een mailtje sturen naar Ilse Timmer. (info AT hetgastouderbureau DOT nl) U kunt haar ook bellen of mailen met de vraag of er nog plekken vrij zijn.

Iedereen EHBO 

We hebben een samenwerkingsverband aangegaan met IEDEREEN EHBO. Ondertussen bekend van de TV campagne op RTL. 
Ook zij bieden de training aan volgens de oranje kruis richtlijnen.

Als u zich voor deze cursus inschrijft kunt u het theoriegedeelte online doen terwijl u het praktijkgedeelte bij u in de buurt kunt doen.
Iedere gastouder, die bij ons staat ingeschreven, mogen wij met korting deze EHBO cursus aanbieden.

U krijgt na het afronden van de training een certificaat dat 2 jaar geldig is. U krijgt per kwartaal een aantal oefenvragen en casussen gemaild die u thuis kunt maken. Tevens kunt u gebruik maken van een online naslagwerk. 

Als u zich hier voor inschrijft kunt u het theoriegedeelte online doen terwijl u het praktijkgedeelte bij u in de buurt kunt doen. Om gebruik te kunnen maken van de korting moet u zich wel via het hieronder geplaatste logo aanmelden en inschrijven.

Klik hieronder op het logo voor meer informatie en om u in te schrijven.