Ten aanzien van uw EHBO diploma hebben wij in 2021 de volgende mogelijkheden:


NIEUW! huiskamer EHBO.

“Ehbo training via het bureau” 


Kun je minimaal 6-8 (gast) ouders bij elkaar verzamelen voor een ehbo cursus aan huis? Dan organiseren we dat graag voor je. Voordeel is dat dit tegen een prima tarief kan, omdat we dan geen lokatie hoeven te huren. Profiteer van het gemak en de lage prijs van Huiskamer Ehbo. Net als gastouderopvang in een huiselijke sfeer!
We hebben een vaste eigen instructrice beschikbaar met veel ervaring en een no nonsens aanpak. Precies zoals je het wilt!
Meer informatie? Kijk op huiskamerehbo.nl


EHBO training via het bureau:

De herhaling van de EHBO cursus, voor de mensen die zich hebben ingeschreven, is dit jaar op 15 juni in Zutphen. 
Indien u wenst deel te nemen aan de training kunt u een mailtje sturen naar Ilse Timmer. (info AT hetgastouderbureau DOT nl). U kunt haar ook bellen of mailen met de vraag of er nog plekken vrij zijn.


Livis EHBO 

Ook zij bieden de training aan volgens de oranje kruis richtlijnen.

Als u zich voor deze cursus inschrijft kunt u het theoriegedeelte online doen terwijl u het praktijkgedeelte bij u in de buurt kunt doen.
Iedere gastouder, die bij ons staat ingeschreven, mogen wij met korting deze EHBO cursus of de verlenging aanbieden.

U krijgt na het afronden van de training een certificaat dat 2 jaar geldig is. U krijgt per kwartaal een aantal oefenvragen en casussen gemaild die u thuis kunt maken. Tevens kunt u gebruik maken van een online naslagwerk. 

Als u zich hier voor inschrijft kunt u het theoriegedeelte online doen terwijl u het praktijkgedeelte bij u in de buurt kunt doen. Om gebruik te kunnen maken van de korting moet u zich wel via het hieronder geplaatste logo aanmelden en inschrijven.

Klik hieronder op het logo voor meer informatie en om u in te schrijven.