Vraag en aanbod

Indien u een oproep plaatst waarin u op zoek bent naar een gastouder dan zal deze oproep gedeeld worden met alle gastouders in de door u gezochte regio. Het kan zijn dat gastouders uit deze regio u rechtstreeks via de mail of telefoon benaderen. 

Zelf een vraag of oproep plaatsen?

05.11.2018 Irma Brandwacht

Hallo, ik ben Irma, 44 jaar en ik woon in Ruurlo. Ben moeder van een tweeling van 16 jaar, sinds 1,5 jaar gastouder bij een lief gezin. Ik ben een zorgzame, energieke, creatieve gastouder en heb nog plek op de woensdag. Vanaf 1maart 2019 bij u als vraagouder thuis. Ik beschik over een auto en zoek een leuk gezellig gezin in de omgeving (maximaal 20km) Ruurlo.
Voor meer info mag u me mailen
Irmabrandwacht@gmail.com of een berichtje sturen op mijn facebookpagina http://www.Facebook.com/smurfenlol

Irmabrandwacht AT gmail DOT com

30.09.2018 Renske dost

Beste lezer,

Ik ben op zoek naar een gastouder vanaf eind oktober voor mijn zoontje van bijna 4 jaar in de steeg. Liefst bij ons thuis. Dit betreft iig de dinsdagavond, woensdagmiddag en vrijdagmiddag. Flexibiliteit voor af en toe een avond of weekenddag erbij is een pre!
Mijn zoontje is een makkelijk, gezellig en sociaal kind en houd van buitenspelen.
Heb je intresse? Neem dan contact op! Groetjes Renske

renske.dost AT gmail DOT com

27.09.2018 Frank & Frederike

Gezocht: gastouder aan huis per 1 januari 2019 in Arnhem.

Beste gastouders,

Wij zijn een klein gezin op zoek naar een lieve gastouder die hier wekelijks deel van wil uitmaken op dinsdag, woensdag en donderdag.
(Werktijden van 8.30 tot 17.30).
Wij zoeken iemand die ruimte en de intentie heeft om voor een langere periode bij ons te blijven.
Onze zoon (Douwe) wordt in oktober 2018 1 jaar en wij hopen zeker op nog een kindje in de toekomst.
Tot die tijd is onze wens naast Douwe nog een ander kind op te vangen bij ons thuis (indien mogelijk).

Wij (Frederike 32, Frank 34) zijn beide ondernemers en ieder 1 dag in de week thuis.
We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om wekelijks erop uit te gaan naar bijvoorbeeld de kinderboerderij. Daarnaast zoeken we iemand die het geen probleem vindt om de (avond)maaltijd voor te bereiden.

We komen graag met je in contact indien je beschikbaar, enthousiast en in het bezit van een rijbewijs bent.

Heb je interesse? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Groetjes
Frederike & Frank
06-41112728
Frederike31@hotmail.com

frederike31 AT hotmail DOT com

24.09.2018 Marina van Osnabrugge

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marina en ik ben 30 jaar en ik woon in Amersfoort. Lief en zorgzaam zijn bij mij karaktereigenschappen die er uit springen. Van het werken met kinderen wordt ik erg enthousiast. Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte hebben om zichzelf te zijn maar ook dat er consequent omgegaan wordt met regels. 

Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen. Ik heb ook mijn EHBO diploma en diploma voor gastouder. Activiteiten zoals buiten spelen, naar de speeltuin gaan, voetballen, spelletjes spelen, voorlezen, zingen en knutselen vind ik erg leuk om te doen.

Ik kan op de dagen maandag,dinsdag,woensdag en vrijdag. Ik kan gelijk beginnen met het werken als gastouder bij u thuis!

Neem gerust contact met me op als u dat wilt zodat we nader kennis kunnen maken. Mijn telefoonummer is 06-14914147Vriendelijke groet,

Marina van Osnabrugge

marinavanwijngaarden AT live DOT nl

24.09.2018 Wencke Huurneman

Hoi,

Ik ben Wencke Huurneman, 28 jaar en woon in Groenlo. Met veel plezier werk ik als professionele gastouder bij het gezin thuis. Ik ben actief in uitjes, hou van voorlezen en vind het leuk om met de kinderen koekjes te bakken. Mijn visie is: Een leuke en gezellige dag voor de kinderen!
Voor meerdere dagen zoek ik een vraaggezin.
Tot een half uur rijden vanaf Groenlo.

Voor meer informatie, stuur een mailtje of kijk op mijn facebook pagina.

Groetjes Wencke Huurneman
wencke_huurneman@hotmail.com
www.facebook.com/gastouderWencke/

wencke_huurneman AT hotmail DOT com

23.09.2018 Lotte v Wijk

Beste ouder,
Mijn naam is Lotte en ik ben 20 jaar. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker niv. 4 gevolgd. Momenteel 1 jaar werkzaam bij een BSO en sinds begin september op een babygroep. Ik ben een startende gastouder en wil graag bij u thuis op uw kinderen passen. Ik ga verhuizen naar Bennekom en vandaar zoek ik een gastgezin in de omgeving van Bennekom. Je kunt me bereiken via mijn mail, lottevanw@outlook.com.

lottevanw AT outlook DOT com

20.09.2018 Suzanne Anholts

Beste gastouders!
Wij zoeken vanaf (half) februari / maart 2019 ongeveer een gastouder in Amersfoort, liefst in (de buurt van) Randenbroek. Het gaat om een baby die wordt verwacht half november 2018. Opvang dagen en tijden in overleg, maar bij voorkeur 3 dagdelen, waaronder dinsdag en donderdag van 8:00-14:00 uur. Tegen die tijd kan de vraag nog veranderen, omdat mijn werkplek / contract nog niet zeker is voor 2019.
We horen graag wie er dan een veilig en warm plekje heeft!

suzanne_vdvaart AT hotmail DOT com

14.09.2018 Mirjam van Dijk

Ons gezin in Rhenen is vanaf uiterlijk januari 2019, maar liefst al eerder, op zoek naar een gastouder aan huis, die zorgt voor onze twee kinderen: een meisje van 3 en een jongen van 10. Vanaf januari gaat onze jongste ook naar school en zoeken we iemand die haar van school haalt en 2/ 3 middagen bij hen is. Mijn man en ik werken beide op enige afstand en we zoeken daarom een betrouwbare oppas op wie we kunnen rekenen en die flexibel is en die af en toe eens bij kan springen wanneer nodig. Daarnaast vinden we vooral liefdevolle aandacht, samen een spelletje doen, veel rust en af en toe met de kinderen lekker buiten zijn belangrijk (we verzorgen een abonnement voor de dierentuin). We hebben een kerkelijke achtergrond (PKN/evangelisch) en zouden het een mooi extraatje vinden als een gastouder die basis met ons deelt. Vanzelfsprekend is een 'klik' samen belangrijk, dus we zien uit naar een ontmoeting als u interesse hebt. Mirjam's (moeder) telefoonnummer is 06-84712753 en emailadres: mirjamvandijkcoenradie@gmail.com. Als u eerst aanvullende vragen hebt, horen we natuurlijk ook graag.

mirjamvandijkcoenradie AT gmail DOT com

07.09.2018 Dion Hautvast

Wij zoeken per november 2018 een gastouder aan huis!

Wij zijn een gezin wonend in de Vijfhoek Deventer met drie kinderen: jongen 6 jaar, jongen 3 jaar (wordt in februari 4) en een meisje van bijna 5 maanden. Voor de dinsdag en donderdag zoeken wij een gastouder aan huis. Van 7.30 uur in de ochtend tot 18.00 uur in de avond. Je gaat ons ondersteunen en echt meedraaien in het gezin. Sochtends de kinderen aankleden en een boordje geven. Om 8.15 uur naar school om de oudste weg te brengen (vanaf feb ook de middelste). Daarns misschien even langs de supermarkt om een paar boodschapjes te doen. In de ochtend samen met de kleintjes spelen of even lekker naar buiten. De kinderboerderij vinden ze altijd leuk!
Rond 12 uur is het tijd voor een broodje. En om 14 uur is de school afgelopen en sta je klaar om de oudste op te vangen. Misschien komt er een vriendje mee of gaat hij ergens spelen. Bij thuiskomst drink je samen met de kids een kop thee of limonade en een lekker snoepje hoort daar ook bij.
Aan het einde van de middag smeer je alvast de boterhammen voor de volgende dag en begin je met het voorbereiden van het eten. Om 18 uur zijn papa en mama thuis en kan het hele gezin aan tafel.

Zie jij jezelf als de gastouder die wij zoeken? En ben je in bezit van de juiste papieren? Laat het mij dan weten! dmhautvast@hotmail.com / 0619171958.

Het uiteindelijke dienstverband zal gaan lopen met tussenkomst van een gastouderbureau zodat we alles goed geregeld hebben.

dmhautvast AT hotmail DOT com

29.08.2018 Rianne Hermans

Gastouder gezocht per Januari 2019.

Hallo mijn naam is Rianne en woon in Ochten. Ik ben in verwachting van een tweeling. De twee meisjes worden verwacht op 14 oktober.
Per januari begin ik weer met werken in de zorg. Ik ben dan opzoek naar een lieve, zorgzame, flexibele, geregistreerd gastouder voor 20 a 30 uur per week bij ons thuis. Voor meer informatie of interesse dit zijn mijn contact gegevens.

rriannehermans@gmail.com
0638538961 (appen mag ook)
Groetjes Rianne

Rriannehermans AT gmail DOT com

21.08.2018 Carolien ten Napel

Beste ouders,

Bent u opzoek naar een gastouder in de wijk Colmschater-Enk in Deventer? Ik heb weer wat plekken over bij Gastouderopvang Kids@home.

Sinds 5 jaar ben ik gastouderouder en doe dit met veel plezier! De kinderen kunnen heerlijk binnenspelen en knutselen, maar in onze tuin hebben we ook een aantal fietsjes en steppen staan om mee te spelen en een speelhuis met glijbaan en een zandbak eronder. Mijn eigen kinderen zijn 5 en 6 jaar en we halen ze altijd op van school met de bakfiets, dat vinden de kinderen altijd een feestje.

Hebt u vragen over de opvang of wilt u kennismaken, dat mag altijd.

Groeten

Carolien ten Napel
carolientennapel@gmail.nl

carolientennapel AT gmail DOT com

31.07.2018 Marijke Glaubitz

Gezocht: gastouder bij ons thuis in Deventer.

Ben jij een gastouder en vind jij het leuk om een paar middagen in de week bij ons thuis voor mijn jongens (4 en 7) te zorgen? Ze willen graag iemand die spelletjes met ze kan spelen en ook kan stoeien (wildheid valt mee hoor :) ).

Daarnaast heb ik nog een serieuze tienerdochter (2e klas middelbare school). Zij maakt lange dagen en wil vooral lekker rustig aan kunnen doen als ze thuis komt en even opladen voordat ze weer aan het huiswerk gaat.

Moeders (ik dus) is blij als de kinderen het fijn hebben, maar ook als je nog een avondmaaltijd voor ons kunt koken. En je maakt me helemaal blij als je her en der nog wat kleine taakjes kunt doen (geen schoonmaakwerk hoor, denk eerder aan een bezoek aan de bibliotheek, was ophangen/opvouwen o.i.d.).

Ik zoek iemand die de intentie heeft om langere tijd als geregistreerd gastouder bij ons te blijven.

Het gaat in eerste instantie om de dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 14 tot ca 18 uur. Als je op dinsdag tot 20 uur kunt, is dat nog mooier. Verdere uitbreiding van het aantal uren is op termijn mogelijk. Uiteraard in overleg.

We wonen in de Vijfhoek in Deventer.

Wil je meer weten? Neem dan vooral contact met me op. Wil je een snelle reactie van me terug? Vermeld dan je telefoonnummer in je bericht.

marijkeglaubitz AT gmail DOT com

18.07.2018 Marjolein de Mik-Baake

Op zoek naar een enthousiaste, liefdevolle gastouder bij uw kinderen thuis in Apeldoorn of omgeving? Ik kom graag kennismaken.

Ik ben Marjolein en kom graag bij u thuis oppassen voor 2 a 3 dagen in de week. Ik heb ruime oppaservaring met kinderen van 0 tot 12 jaar. Ik ben gek op kinderen en dat is eigenlijk altijd wederzijds.

Als gastouder vind ik het belangrijk om kinderen persoonlijk te kunnen begeleiden, ze veel liefde, persoonlijke aandacht, veiligheid en op tijd rust te kunnen geven in hun eigen, veilige omgeving.

Activiteiten die ik met de kinderen wil ondernemen zijn bv spelletjes spelen, knutselen, buiten spelen, toneelspelen, hutten bouwen, zingen, dansen en nog veel meer.

Mocht u geïnteresseerd zijn, mail mij dan: maybaake@hotmail.com.

maybaake AT hotmail DOT com

13.07.2018 Marjolein Beumkes

Wij zijn opzoek naar een flexibele opvang voor onze dochters van 2,5 jaar en 4 jaar.

Wij wonen in Eefde en onze oudste gaat daar naar Villa 60.

Ik begin met een baan voor 3 dagen per week, maar mijn man werkt in de 5 ploegendienst en heeft de ene week meer vrij voor de kinderen, dan de andere week.

marjoleinbeumkes AT gmail DOT com

12.07.2018 Riny Kuiper

Zoek je een gastouder in Twello??? Lees dan even verder.

Hoi, ik ben Riny, geb. 1959, getrouwd, moeder/bonusmoeder van 4 kinderen (geb. in 1984, 1986 en 2 in 1994) en sinds augustus 2014 oma van een prachtige kleindochter … haar broertje wordt medio augustus 2018 verwacht

Ik werk al 18 jaar als gastouder, sinds sept 2015 vanuit ons eigen huis en tuin. Ik heb meer dan normale ervaring met tweelingen. Al drie maal in een gezin gewerkt met een tweeling, momenteel ook 2 tweelingen in de opvang en dan natuurlijk mijn eigen (bonus)tweelingdochters niet te vergeten.

Ik probeer de drie R's te volgen en daarnaast nog een vierde R: Respect. Ook motiveer ik zelfstandigheid. Ben graag met de kids buiten, zing liedjes, lees graag voor knutselen, kortom: "we moeten het samen leuk hebben".

Ik sta te popelen om weer met een nieuw gezin/nieuwe uitdaging te beginnen heb per september as. weer plek, want er gaan er een paar naar de basisschool!

Groetjes, Riny

rinykuiper AT hotmail DOT com

14.06.2018 Inge

Ik ben een startende gastouder in Amersfoort.
En vang kinderen bij mij thuis op, op dinsdag, woensdag en donderdag.
Ik heb deze dagen nog 2 plekken vrij.
Welkom!
kgdoornbos@hotmail.com

kgdoornbos AT hotmail DOT com

08.06.2018 Hannie van Berlo - van den broek

Beste Gastouders,

Wij zoeken een gastouder-aan-huis (of gastouder bij haar thuis) die voor mijn zoon en dochter wil zorgen op dinsdag en om de week op donderdagmiddag. Wij wonen in Amersfoort (Soesterkwartier) in een leuk huis met een fijne tuin.
Onze dochter is 2,5 jaar en onze zoon is 5 jaar. Het is de bedoeling dat onze zoon op maandag van school wordt opgehaald (dus BSO). En dat onze dochter op donderdag wordt opgehaald bij har dagbehandeling (13:00) en onze zoon van school (14:00)

We horen het graag als je kennis met ons wil maken.
Groeten, Hannie (hannie_vd_Broek@hotmail.com)

hannie_vd_broek AT hotmail DOT com

05.06.2018 Jolanda Foget

Beste ouders,

Mijn naam is Jolanda Foget.
Ik woon met mijn gezin in Warnsveld.
En werk al bijna 10 jaar met veel plezier als gastouder, ik heb vanaf heden weer plek van maandag tot donderdag.
Ik ben in het bezit van alle nodige diploma's.
Heeft u opvang nodig voor vaste dagen of heeft u liever flexibele opvang?
Neem dan gerust contact met mij op.
Kijk ook eens op mijn Facebook pagina Oppas-hutje.

Groetjes,
Jolanda Foget
Jolandafoget@gmail.com
06-542 629 00

jolandafoget AT gmail DOT com

25.05.2018 Petra Tromp

Hallo ouders!
Mijn naam is Petra, ik ben 35 jaar en kom uit Deventer (Vijfhoek). Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen bezig te zijn. Ik heb mijn diploma voor Pedagogisch medewerker in de Kinderopvang en heb jaren gewerkt als groepsleidster in diverse kinderdagverblijven. Nu ik zelf een kleine meid heb van 4 jaar, zet ik dit graag voort bij mij thuis als kleinschalige kinderopvang voor kinderen in leeftijd van 0 tot 4 jaar. Met veel plezier en enthousiasme kijk ik er naar uit om uw kinderen op te vangen. Ze krijgen bij mij alle ruimte om zich op hun eigen tijd te ontwikkelen. Emotionele veiligheid staat bij mij
voorop. Ik onderneem allerlei leuke en leerzame activiteiten met de kleintjes, zoals bijvoorbeeld wandelen, liedjes zingen, boekjes lezen, en knutselen. Ik woon in een zeer kindvriendelijke en rustige woonwijk. Ik kan uw kinderen opvangen van maandag tot en met vrijdag. De opvangtijden kunnen in overleg geregeld worden. Ik ben zeer flexibel. Is het nodig dat uw kinderen een uur eerder komen, of bent u later dan afgesproken? Vaak is dit geen enkel probleem. In overleg kan er veel geregeld worden.
De deur staat altijd open. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groeten, Petra

go.petra AT hotmail DOT com

17.05.2018 marijke van zuuk

Lieve ervaren gastouder aan huis zoekt een nieuw gezin.

Ik ben 46 jaar getrouwd en zelf twee dochters van 18 en 15. Ik heb veel ervaring met kinderen opgedaan als pedagogisch medewerker op diverse kinderdagverblijven als onderwijsassistent op een montessorischool, als gastouder bij me thuis en nu als gastouder bij de ouders thuis.
Ook heb ik ervaring opgedaan bij twee gezinnen met een tweeling.
Ik hou ervan om te knutselen voorlezen een spelletje doen en lekker naar buiten te wandelen ,speeltuin kinderboerderij ,bibliotheek en markt. In combinatie met de opvang van de kinderen ben ik bereid huishoudelijke klusjes te doen zoals een wasje draaien, koken een boodschap halen en helpen bij het huiswerk.
Het halen en brengen naar de peuterspeelzaal en bassischool kan ik doen lopend en per fiets.
Wanneer jullie op zoek zijn naar een ervaren lieve gastouder bij jullie aan huis in de omtrek van 10 km van mijn woonplaats Deventer maak ik graag een keer kennis.

ik ben in het bezit van het diploma mdgo spw (sociaal pedagogisch werk) en mdgo vz ( verzorging).

Verder heb ik een ehbo diploma deze hou ik jaarlijks bij ook volg ik workshops en zit ik bij een intervisiegroepje waar je samen met andere gastouders onderwerpen bespreekt.

Mail me gerust.
Met vriendelijke groet,
Marijke
mvanzuuk@outlook.com

mvanzuuk AT outlook DOT com

29.04.2018 maaike klaasen

Beste ouders,

Ik werk al een aantal jaar als gastouder in de regio Utrecht.
Vanaf Oktober stop ik bij twee gezinnen omdat de oudste 4 jaar word.
Er zijn 2 plekken vrij in de week, dit is op de maandag en woensdag.
Ik zal mij even kort voorstellen, ik ben 35 jaar en heb al ongeveer 10 jaar ervaring met kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar.
Ik geniet ervan om buiten te zijn wat voor weer het ook is, daarnaast kan je mij ook aan tafel zetten voor creatief met kurk.
Naar voorstellingen of een wandeling door het bos daar geniet ik ook van met de kinderen.
Zijn jullie woonachtig in de regio Utrecht en op zoek naar een gastouder, stuur gerust een bericht.

Misschien tot snel

maaikeklaasen AT hotmail DOT com

25.04.2018 Wencke Huurneman

Hoi,

Lieve, actieve, professionele gastouder aan huis zoekt een nieuw gezin! Voor de maandag, dinsdag en woensdag ben ik beschikbaar. Mijn voorkeur gaat uit naar dagopvang, in combinatie met bso kan ook.
In september 2017 heb ik mijn diploma Pedagogisch Werker niveau 3 behaald. Ik vind het belangrijk om cursussen en dergelijke te volgen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de gastouderopvang.

Werkzaam in Groenlo en omliggende plaatsen, tot een half uur rijden.

Groetjes Wencke Huurneman

wencke_huurneman AT hotmail DOT com

23.04.2018 Caroline Brekelmans

Spontane ondernemende gastouder in Heteren heeft plekje vrij op maandag dinsdag en donderdag.
Er zijn al meerdere kinderen die hier komen spelen. Kijk voor meer info op ukkepukkiekinderopvang.weebly.com of bel 06-41115611

Ukkepukkiekinderopvang AT hotmail DOT com

13.04.2018 Michelle Tijhuis

Hallo vraagouders,

Ik ben Michelle Tijhuis en ben 22 jaar. Ik woon in Bathmen.

Ik heb èèn jaar bij vraagouders in huis gezeten en nu heb ik mijn eigen huis. Dus heb ik besloten om bij mijzelf te gaan oppassen.

Ik pas van maandag tot en met vrijdag op. Ik doe ook voor en na-schoolse opvang.

Heb je intresse neem dan contact met mij op.
Michelle-psv@hotmail.com

Liefs Michelle Tijhuis

michelle-psv AT hotmail DOT com

09.04.2018 loes assou van der putten

hoi ik ben op zoek naar na schoolse opvang op de donderdag voor mijn tweeling van bijna 8.
wij wonen in apeldoorn in de maten.

telefoonnummer 06-11114376

Lassouvdputten AT hotmail DOT com

30.03.2018 Claartje Raanhuis

Lieve ouders,

Ik ben Claartje Raanhuis en ik woon met mijn man in het Deventer Bergkwartier. Een ideale combinatie als u bijvoorbeeld met het openbaar vervoer zou gaan, (5 minuten van het station) of in de stad werkt.

Vanaf juni 2018 krijg ik op de dinsdag, de woensdag en de donderdag weer plekjes vrij. Op de dinsdag en woensdag heb ik plek voor 2 kindjes en op de donderdag heb ik voor 1 kindje plek. Misschien wel voor uw kind?

U bent van harte welkom om contact met mij op te nemen voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Claartje Raanhuis

gastouder.claartje@gmail.comgastouder.claartje AT gmail DOT com

27.03.2018 Josephine Mast

Beste gastouders uit Arnhem,

Wij zijn opzoek naar iemand die deel wilt uitmaken van ons gezin voor 3 dagen in de week bij ons thuis. We zoeken iemand die de intentie heeft voor langere periode bij ons te blijven. Ons gezin bestaat uit een klein meisje van 2,5 jaar oud en een jongetje die rond 25 juni verwacht wordt. De zorg voor beide kinderen is uiteraard het belangrijkste maar we vinden het fijn als het huishouden gewoon doordraait. Er zijn dag delen dat onze dochter wellicht naar de crèche of peuterspeelzaal gaat en je alleen met de jonge man bent. Ben je creatief,zorgzaam, assertief, in het bezig van een rijbewijs en EHBO diploma dan zijn we wellicht opzoek naar jou.

Heb je intresse, neem dan contact met ons op.

Groeten,

Philou, Josephine en Benjamin
mail: jwivannierop@hotmail.com
telefoonnummer: 0641210888

jwivannierop AT hotmail DOT com

27.03.2018 Chantal Pelgrim

Hallo ouders,

Ik ben Chantal Pelgrim en ik heb plekjes vrij bij De Bosmuiters in Zutphen. Dit is een gezellige huiselijke opvang waar bij de kinderen zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Ik heb op verschillende dagen nog plek. Zowel voor vast als flexibele opvang. Ik hoop van jullie te horen.

Met Vriendelijke groet,
Chantal Pelgrim

Info AT bosmuiters DOT nl

12.03.2018 Miranda

Hallo

Ik ben Miranda Michon samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Hoevelaken.
Vanaf 1 februari ben ik officieel geregistreerd gastouder.
en ik heb er heel veel zin in en kijk er naar uit om kindjes te ontvangen.
Het allerbelangrijkste vind ik dat een ieder kind zich geliefd,gezien en gekend voelt en zich thuis voelen in een kleinschalige opvang.
Ik vind het heel leuk om met de kinderen naar buiten te gaan en veel met ze te ondernemen maar rust en regelmaat vind ik ook erg belangrijk.
mijn werkdagen zijn maandag,dinsdag en donderdag andere dagen eventueel in overleg.

Vriendelijke Groetjes Mirandamm.kwakernaak AT gmail DOT com

12.03.2018 Darlene en Matthijs Buunen

Beste Gastouders,

Wij zoeken een ervaren gastouder in de buurt van Blauwenoord/Vijfhoek in Deventer.

Onze zoon van 4 gaat naar school op de Wizard en onze dochter van 2 heeft hier 2 ochtenden in de week peuterspelen.
We zoeken dan ook een gastouder die ze kan brengen en halen bij de Wizard en de opvang bij haar thuis aanbiedt.
Het betreft in ieder geval de donderdag en vrijdag, soms hebben we ook opvang nodig op de maandag of woensdag.
Daarom vinden we het fijn indien flexibiliteit ook mogelijk is.

We komen graag in contact met gastouders die nog plek hebben en het halen en brengen geen probleem vinden.

Met vriendelijke groet,

Darlene en Matthijs Buunen

buunen.family@gmail.com

buunen.family AT gmail DOT com

03.03.2018 Tamara Badre

Hallo ouders,

Graag stel ik mij even voor, ik ben Tamara, 41 jaar en moeder van een dochter van 8 jaar en een zoontje van 5 jaar. We wonen in Randenbroek in onze gezellige eensgezinswoning met mooie kindvriendelijke tuin. 

Ervaring en pedagogische visie: ik ben bijna 20 jaar werkzaam in de kinderopvang en werk nu met veel plezier alweer bijna 5 jaar als gastouder. Ik vind liefde, respect en emotionele veiligheid erg belangrijk om een kind te geven. In de reguliere opvang mis ik de oprechtheid, tijd en liefde die kinderen nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. Wij gaan graag dagelijks naar buiten, maar genieten ook van zingen, knutselen, puzzelen, lezen en vrij spelen. 

Er is een ruim aanbod van (houten) speelgoed en materialen ter bevordering van alle ontwikkelingsgebieden. De kindjes slapen apart in een eigen kamer, zodat ze beter en rustiger slapen. We hebben een stukje moestuin in de tuin en daar mogen de kinderen lekker in rommelen. We zaaien en eten uit onze moestuin. Ook hebben wij een lief konijn in de tuin. 

Ik bezit alle relevante diploma's voor de kinderopvang, kinder EHBO en ben LRK geregistreerd (978367121). Hierdoor heeft u recht op kinderopvangtoeslag. 

Mijn tarief is €5,75 per uur. Dit is inclusief broodmaaltijd, fruit, drinken, groentes en verzorgingsproducten. Wij hebben een gezond voedingsaanbod. 

Momenteel heb ik plaats voor een kindje op de maandag, dinsdag en donderdag om bij ons te komen spelen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een kennismaking te plannen. 

Groetjes Tamara Badre 

tamara-badre AT hotmail DOT com

27.02.2018 Emmeline Hulsman

Hallo ouders.

Mijn naam is Emmeline Hulsman en ik ben 19 jaar, en woon in Zwolle.
Vorig jaar september ben ik gestart als gastouder aan huis en nu heb ik weer 2 dagen vrij!
Met de keuze uit de dagen Maandag, Woensdag en Donderdag.
Ik ben een vlotte ,huiselijke,gezellige en liefdevolle gastouder die houdt van duidelijkheid en structuur.
Overdag ben ik graag buiten en hou ik ervan om met de kinderen op pad te gaan!
Lijkt het u leuk om een keer een kennismakingsgesprek te hebben dan hoor ik graag van u!
Ik bied opvang in Zwolle, Hattem.

Contact.: Mobiel 0621308791
Met vriendelijke groet,
Emmeline Hulsman

emmelinehulsman AT gmail DOT com

27.02.2018 Annemieke

Hallo toekomstige gastouder,
Kom je uit (de buurt van) Borculo en op zoek naar een leuk gezin, met 2 vrolijke en enthousiaste kinderen stuur mij dan snel een bericht.

Wij zijn op zoek naar een gastouder voor bij ons thuis. Voor 1,5 dag in de week.
We hebben een zoon van bijna 3 jaar en een baby van bijna 1 jaar. Voldoe je aan onderstaande eisen, Stuur mij dan een mail en wie weet nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Ben jij
* Niet-rokend
* enigszins ervaren
* creatief
* in het bezit van een EHBO diploma en
   Verklaring omtrent gedrag
*bereid licht huishoudelijkwerk  te doen
*bereid je te registreren als gastouder of ben je al geregistreerd gastouder.

Met vriendelijke groet,

Annemieke

avansetten AT hotmail DOT com

19.02.2018 Ankie

Beste ouders,

Mijn naam is Ankie, moeder van twee meiden en ik ben sinds 2008 geregistreerd gastouder in Amersfoort, de Koppel.

Ik heb weer plekken vrij op maandag en dinsdag.
Vanaf juni is weer plek op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Stuur gerust een berichtje voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Blokank AT gmail DOT com

20.01.2018 Nelleke Blaak

Beste ouders,

Ik ben Nelleke Blaak 34 jaar getrouwd met Joost en moeder van 3 kinderen Dianne 8 jaar, Corné 6 jaar, en Daan 2 jaar.
Ik wil graag per 1 maart opnieuw beginnen met mijn gastouderopvang in Amersfoort!
Ik ben inmiddels 8 jaar gastouder in Baarn. Altijd met veel plezier gewerkt en nu we gaan verhuizen naar Amersfoort hoop ik daar weer een nieuwe start te kunnen maken.
We zijn altijd graag buiten als het mooi weer is en we houden van boekjes lezen, knutselen en lekker spelen.
Neem u gerust contact op om kennis te maken!

Groeten Nelleke Blaak.
fam.blaak-looijen@hotmail.com

fam.blaak-looijen AT hotmail DOT com

17.01.2018 Lindy Botter

Hallo allemaal,
Wij zijn voor onze twee prachtige kindjes van 2 en 12 weken op zoek naar een leuke flexibele gastouder in de buurt van Eerbeek/Loenen/Dieren en Brummen.
Het gaat om flexibele opvang
Wanneer je een plekje hebt mag je me mailen voor verdere kennismaking op Lindy-30@hotmail.com
Alvast bedankt

lindy-30 AT hotmail DOT com

17.01.2018 Marlene Kroet

Wij zijn een gezin met twee lieve kinderen. Benno (44), Marlene (49), Julia (10) en Nathan (8). We zijn ondernemers en in augustus verhuisd van Amsterdam naar Bathmen. Om ons gezin met alle activiteiten gelukkig draaiende te houden, hebben wij hulp nodig. Hulp om de kinderen van en naar hun hobbies te brengen (hockey, zwemles, muziekles e.d.). Of om speelafspraken te coordineren (brengen, halen). Of uiteraard de kinderen gewoon bij ons thuis opvangen. Een rijbewijs is wel nodig. Verder zou het fijn zijn als er soms wordt gekookt. En misschien af en toe een avond oppassen. We hebben kippen, een oude stadskat en een hele lieve jonge hond.
We zoeken een blije, lieve, niet-rokende en energieke gastouder van drie middagen per week. Wie-o-wie past in dit plaatje? marlenekroet@hotmail.com

marlenekroet AT hotmail DOT com

09.12.2017 Chantal Pelgrim

Hallo ouders,

Ik ben Chantal Pelgrim en ik heb plekjes vrij bij De Bosmuiters in Zutphen. Dit is een gezelligen huiselijke opvang waar bij de kinderen zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Ik heb op verschillende dagen nog plek. Zowel voor vast als flexibele opvang. Ik hoop van jullie te horen.

Met Vriendelijke groet,
Chantal Pelgrim

chantalpelgrim@gmail.com

chantalpelgrim AT gmail DOT com