Vraag en aanbod

Indien u een oproep plaatst waarin u op zoek bent naar een gastouder dan zal deze oproep gedeeld worden met alle gastouders in de door u gezochte regio. Het kan zijn dat gastouders uit deze regio u rechtstreeks via de mail of telefoon benaderen. 

Zelf een vraag of oproep plaatsen?

01.10.2019 Corina Rosielle

Gastouder aan huis voor omgeving Apeldoorn- Zutphen

Hallo, mijn naam is Corina Rosielle. Na 22 jaar ervaring als gastouder vanuit mijn eigen woning, ben ik binnenkort beschikbaar als gastouder aan huis. Regio: Loenen ( Gelderland), en de plaatsen rondom Loenen zoals: Beekbergen, Lieren Eerbeek Apeldoorn, Brummen , Dieren, Zutphen en Warnsveld.

U heeft de luxe van een ervaren en flexibele gastouder/nanny die bij u thuis komt en uw kind(eren) opvangt in de eigen vertrouwde omgeving waarbij zijn/haar eigen vaste ritme wordt gevolgd en uw kind in zijn/haar eigen bed kan slapen. Naast de dagelijkse verzorging rondom eten drinken slapen en verschonen, doe ik leuke activiteiten met uw kind(eren), zoals; knutselen,muziek maken, liedjes zingen en boekjes lezen.Ook ga ik graag naar buiten, de natuur in en naar de speeltuin zodat u kind heerlijk kan buitenspelen.

Tevens bied ik als extra ook een VVE programma aan. Met behulp van de lieve knuffel Hondje Woef help ik uw kind(eren) met thema's aangepast aan de seizoenen en de leeftijd en interesse van uw kind op spelende wijze de wereld te ontdekken. Hierbij wordt uw kind op een speelse manier gestimuleerd om te oefenen en zich te ontwikkelen op motorisch, cognitief en sociaal-emotioneel gebied.

Voor de vergoeding via Kinderopvangtoeslag komt u in aanmerking door samenwerking met een erkend gastouderbureau. Eventueel kunnen er ook tegelijkertijd kinderen uit een tweede gezin opgevangen worden zodat u de kosten met familie of vrienden kunt delen. Meer info geef ik u graag in een persoonlijk gesprek.

Groetjes Corina Rosielle
mail: hondje-woef@live.nl

hondje-woef AT live DOT nl

15.09.2019 Caroline Brekelmans

Ukkepukkiekinderopvang is gevestigd in Heteren. Op maandag en donderdag is er een speelplekje vrij en per 1 december ook op de dinsdag.
We zijn veel buiten te vinden. We maken geregeld een uitstapje naar de boerderij of het kabouterbos. Maar we houden ook van knutselen of koekjes bakken of vrij spelen.

Voor meer info bel vrijblijvend naar 06-41115611 of kijk op Ukkepukkiekinderopvang@weebly.com

Ukkepukkiekinderopvang AT hotmail DOT com

15.09.2019 Laura en Arjan

Wij zoeken een oppas/gastouder die vanaf half oktober bij ons thuis op wil komen passen op onze 2 kinderen(dan 5 mnd & 2,5jr).
We werken beide onregelmatig dus de tijdstippen en ( het aantal) dagen wisselen (dinsdag, woensdag en/of donderdag). We weten ca. 4 weken van te voren wanneer we opvang nodig hebben.

Ben je enthousiast, flexibel en kom je graag buiten? Stuur ons dan vooral een berichtje! Ook als je maar één of meerdere dagen zou kunnen helpt dit ons al enorm!

Met vriendelijke groeten,
Laura en Arjan
blomoosterwold@gmail.com

blomoosterwold AT gmail DOT com

19.08.2019 Annemieke Glismeijer

Goedemiddag, mijn naam is Annemieke, voor onze twee jongste dochters zoek ik op de maandag en donderdag opvang na school, wij wonen in Ermelo.
Vanaf 31-08-2019 stopt onze huidige gastouder, mocht je nog plek hebben mag je me ook bellen op 06-13433547.
Hartelijke groet,
Annemieke

dezwarteparel73 AT gmail DOT com

18.08.2019 Irma Brandwacht

Vanaf september heb ik nog enkele speelplekjes vrij op de dinsdag, woensdag en donderdag. Ik ben een creatieve ondernemende rustige gastouder, vanaf september start ik weer met de opvang bij mij thuis. Hiervoor was ik nanny bij het vraaggezin in huis. We wonen aan de rand van het dorp Ruurlo, dicht bij een speeltuin, bos, en het centrum van Ruurlo.
Speelse groet,
Irma Brandwacht
Smurfenlol, gastouderopvang

06-15005566
irmabrandwacht@gmail.com

irmabrandwacht AT gmail DOT com

13.08.2019 Tessa Langeveld

Gezocht: gastouder aan huis in Oosterbeek per 1 oktober 2019.

Beste gastouder,

Wij zijn op zoek naar een lieve gastouder voor onze zoontjes Lucas (4 jaar) en Maxim (2 jaar). We zoeken iemand voor de dinsdag en donderdag, maar maandag en dinsdag is ook bespreekbaar (7.30 tot 18.00 met soms uitloop naar 18.30). Voor Lucas zal het gaan om voor- en naschoolse opvang en Maxim de hele dag.

Heb je interesse? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Groetjes,

Tessa Langeveld & Hans van Rees
06-24217280
tlangeveld@gmail.com

tlangeveld AT gmail DOT com

22.07.2019 Marinka Bosboom

Beste vraagouders in Zutphen en omgeving,

Al ruim twee jaar werk ik met veel plezier als lrkp-geregistreerd gastouder bij drie gezinnen thuis (onder andere via Het Gastouderbureau). Ik heb een onderwijs achtergrond en drie (bijna) volwassen dochters. Nu de jongste van één van mijn gezinnen na de schoolvakantie naar school gaat, zoek ik voor de vrijdag een nieuw gezin. Ik kom graag met u in contact om te bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Marinka Bosboom
marinkabosboom@hotmail.com
06-14820305

marinkabosboom AT hotmail DOT com

04.07.2019 Ilja van der Woldt

Beste (aanstaande) ouders,

Mocht u een opvangplekje zoeken op maandag, woensdag of vrijdag, na de zomervakantie heb ik nog wat plekjes vrij, omdat er weer wat kinderen 4 jaar zijn geworden en naar de basisschool gaan
Kijk gerust op mijn website voor alvast een indruk, of kom vrijblijvend langs.in Apeldoorn.

http://www.chr-gastouder-ilja.nl/

Met vriendelijke groeten,
Ilja van der Woldt

chr.gastouderilja AT gmail DOT com

30.06.2019 Michelle van Schooten

Hallo vraagouders!

Bent u opzoek naar een gastouder in Bathmen?

Opvang is bij gastouder thuis. Ik heb nog een aantal plekken vrij. Ook voor kinderen voor en na-schoolse opvang.

Heeft u interesse stuur even een e-mail naar gastoudermichelle@hotmail.com

Liefs Michelle

Gastoudermichelle AT hotmail DOT com