Vraag en aanbod

Indien u een oproep plaatst waarin u op zoek bent naar een gastouder dan zal deze oproep gedeeld worden met alle gastouders in de door u gezochte regio. Het kan zijn dat gastouders uit deze regio u rechtstreeks via de mail of telefoon benaderen. 

Zelf een vraag of oproep plaatsen?

29.06.2023 Marielle Janssen

Beste Ouders,
Na 27 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang met verschillende leeftijdsgroepen werk ik nu als gastouder bij gezinnen thuis. Op dit moment werk ik bij 3 gezinnen maar na de zomervakantie stopt de opvang bij één gezin omdat beide kinderen naar de basisschool zijn. Bij de andere gezinnen (de zelfde kinderen omdat ouders inmiddels gescheiden zijn) werk ik flexibel (dus ook sávonds en in het weekend) maar kan wel in overleg twee vaste dagen niet bij hun werken.
Ik vind het belangrijk om mij aan te passen aan de kinderen. Ik neem elke dag wat te knutselen, spelletjes, voorleesboeken mee zodat ik ze elke keer wat anders aan kan bieden. Maar als de kinderen een ander plan hebben pas ik maar daar makkelijk op aan. Een open contact met de ouders is erg belangrijk. Ik kom toch in jullie huis. Daarom schrijf ik elke dag in een overdrachtsboekje. Het is ook fijn als de ouders daar gebeurtennissen enz in schrijven zodat ik daar evt op in kan gaan bij de kinderen. Het is voor mij geen probleem om wat huishoudelijke klusjes te doen maar de kinderen gaan altijd voor.

Groetjes Marielle

bbonekamp AT ziggo DOT nl

17.03.2023 Ellen

Hoi!
Wij zoeken voor schooljaar 2023-2024 een gastouder die onze 4 kinderen (4, 6, 9 e. 11) na schooltijd kan opvangen op de maandag en donderdag: 14.00-17.00/17.30 uur. We wonen in wijk Sonsbeek in Arnhem-Noord.
Groet Ellen en Danny

e_giesen AT hotmail DOT com

04.03.2023 Celina Nasib

Ik ben op zoek naar een gastouder per januari 2024. Het gaat om ons eerste kindje, ik ben in september uitgerekend en plak nog wat vakantie achter mijn verlof aan. Zodat ons kindje pas in januari hoeft te starten. Ik wil mij graag oriënteren wat de mogelijkheden bij jullie zijn!

Ik hoor graag wie er vanaf januari 2024 de maandag, dinsdag en donderdag opvang voor ons lieve kindje kan bieden. In de omgeving Deventer/ Colmschate.

Je kunt mij bereiken op 06-42608508
Alvast bedankt!

celinanasib20 AT hotmail DOT com

01.02.2023 Gerda

Zoeken jullie een gastouder aan huis?
Wonen jullie in de buurt van Steenwijk?
Dat zou mooi uitkomen. Ik zoek een gezin om op de kindjes te passen.
We zullen veel buiten zijn, opzoek naar wat de natuur ons te bieden heeft en avonturen beleven. Verder is bakken en koken super leuk om te ondernemen.
Groetjes Gerda

gerdakooij66 AT gmail DOT com

18.01.2023 gastouder Bij ons

Beste ouders,

We hebben nog enkele plekjes vrij voor kinderen van 1 tot 4 jaar en ook eventueel bso in overleg. Op maandag, dinsdag en donderdag binnen onze opvang in Wilp. Heeft u interesse stuur mij dan een berichtje. Wij zouden het gezellig vinden als je bij ons zou komen spelen.

Groetjes Marleen

mbouwmeester377 AT gmail DOT com

12.01.2023 Mandy van der vlies

Hallo ,

Wij zijn op zoek naar een gastouder in Amersfoort voor onze zoon van 1,5. De opvang is nodig op de donderdagen . Er is bijna nergens plek , vandaar mijn oproep . Wij wonen zelf in Vathorst , dus liefst wel in de buurt .

Mvg Mandy van der vlies

Butterfly_1160@hotmail.com

Butterfly_1160 AT hotmail DOT com

25.11.2022 Wilmke Bredenhoff

Hallo,

Ik ben een gastouder uit Heino, Overijssel.
Ik heb nog plek voor een kind van 4 t/m 12 jaar. Voor flexibele of vaste dagen.

Ik heb zelf 3 jongens van 4,6,8 jaar. Zij zitten op de Springplank.

Heb je interesse, bel gerust.

wilmkekolk AT hotmail DOT com

16.11.2022 Anita van Zyl

Vanaf 15 februari 2023 komt er een plekje vrij op de vrijdag. Vanaf 19 maart 2023 komt er ook een plekje vrij op de maandag en woensdag. Heb u interesse, neem dan contact met me op. Telefoon nummer
0611317859
Groetjes Anita

Anita-dreyer AT hotmail DOT com

28.10.2022 Eva van der Kleij

Per april zijn we in Hilversum op zoek naar een fijne gastouder voor onze dochter van dan vier jaar. Het gaat om opvang na schooltijd voor twee tot drie dagen per week. We komen graag in contact!
Evacecile@hitmail.com

Evacecile AT hotmail DOT com

16.10.2022 Nikki van Elven

Hoi!

We zijn op zoek naar een gastouder voor de maandag en dinsdag. Het gaat om een meisje van 1 jaar en BSO voor een jongen van 4,5 jaar. We kunnen hem eventueel zelf brengen naar de gastouder tussen de middag (wel afhankelijk van de afstand werk-gastouder). Alleen opvang voor onze dochter is ook een optie! Onze kinderen spelen graag buiten en we zoeken een gastouder die ook graag en veel buiten is. Mocht je een plekje hebben dan horen wij het graag!

Groeten Nikki en Tim

nikkivanelven AT hotmail DOT com

14.10.2022 Carsten en Tamara

Per 1 dec zijn we op zoek naar een gastouder aan huis. Het gaat om 2 a 3 dagen in de week. Uren en dagen zijn bespreekbaar.
Waar kom je te werken? Je komt terecht op een leuke woonboerderij in met veel buitenruimte om met de kinderen te spelen. We wonen vlakbij de Kruisbergse bossen, aan de rand van Doetinchem.
We hebben een kleine jongen van 3 jaar waar je altijd vrolijk van zal worden. Daarnaast nog twee schoolgaande kinderen. 1 meisje van 4 en een jongen van 6.
Altijd een gezellige boel. De kinderen zijn makkelijk in de omgang en vinden de meeste dingen leuk. Dus ben je een creatief talent, leuk! Ben je een buitenmens, ook leuk! Hou je van koken en bakken, ook leuk! We ontmoeten je graag.
We werken met een vast uursalaris van 16 euro per uur. Spreekt dit je aan? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Tamrach444 AT hotmail DOT com

15.07.2022 Sanne Otten

Hallo,

Wij zijn opzoek naar een nieuwe gastouder voor onze twee zoontjes(5&2,5) vanaf september.

Voor de oudste zal het BSO zijn. Hij moet dan wel opgehaald worden bij school.(kindcentrum kleurrijk) dit zal voor de maandag, woensdag en evt. Vrijdag zijn

Onze jongste zou de woensdag de hele dag komen en wordt dan in de ochtend gebracht.

We zouden graag een gastouder willen hebben die beide kan opvangen. En in de wijk: blauwenoord, groot douwel, vijfhoek in Deventer.

Mocht je meer informatie willen dan horen wij dit graag. Uiteraard staan wij zeker open voor een gesprek.

sann.groenewoud AT gmail DOT com

31.05.2022 Fam. Sijtsma

Wij zoeken (flexibele) opvang voor onze zoon van 1,5 jaar.
Hij houdt van muziek, is ondernemend en is een echte allemansvriend.
Opvang bij ons in huis is ook mogelijk. Daarbij ligt onze voorkeur bij flexibele opvang, maar ook dit is bespreekbaar.
Wij komen graag in contact om erachter te komen of wij een match met jou zijn.

Omgeving: Zutphen/Warnsveld

Groetjes Fam. Sijtsma
rolenebloetsma@gmail.com

rolenebloetsma AT gmail DOT com

05.02.2022 Nanny Marjolein

Hallo!
Ik ben sinds 2013 werkzaam als gastouder aan huis en doe dit nogsteeds met veel plezier.

Ik vind het belangrijk dat kinderen hun zelf kunnen zijn en zich ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Ook vind ik het stimuleren van zelfredzaamheid belangrijk.
Ik volg hun in hun behoeftes, wat ervoor zorgt dat we de ene dag druk zijn met allerlei activiteiten en de andere dag rustig aan doen en wordt er veel zelfstandig/vrij gespeeld.

Sinds kort woon ik in Zutphen, tot nu toe altijd in Apeldoorn gewerkt.

Ik ben op zoek naar een gezin voor 1/1,5 dag in of rondom Zutphen. Mijn vrolijke dochtertje van 1 jaar neem ik graag mee.

Wil jij de mogelijkheden bespreken om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op door een mail te sturen naar nannymarjolein@outlook.com

Wie weet tot gauw!

Groet,
Marjolein.

nannymarjolein AT outlook DOT com

08.09.2021 Stephanie Holweg


Mijn naam is Stephanie en ik bied als gastouder opvang bij de ouders thuis, zodat de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.
Mijn twee dochters zouden mij omschrijven als; sociaal, betrouwbaar, zorgzaam, opgeruimd, energiek en creatief.

Ik streef ernaar om de best mogelijke zorg te bieden aan kinderen die mij zijn toevertrouwd en ervoor te zorgen dat ieder kind zich veilig voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.

Ook zorg ik ervoor dat kinderen plezier hebben, prikkel ze tot het aangaan van nieuwe uitdagingen en begeleid ze waar nodig, in een prettige, veilige en sfeervolle omgeving.

Ik heb veel ervaring en ben meerdere jaren werkzaam geweest binnen een gezin waarvan beide ouders werkzaam zijn als medisch specialist, dit in uitstekende harmonie op basis van eerlijkheid, openheid en respect.

Mijn visie op opvoeden? unieke mensjes begeleiden tot zelfstandige, sociale individuen op een liefdevolle, respectvolle, eerlijke en open manier, vanuit een warme veilige basis.

Ik ben getrouwd, heb twee prachtige dochters en een eigenwijze kat.

Ik woon in Deventer in de wijk De Vijfhoek, ben in het bezit van eigen vervoer en ben beschikbaar voor gezinnen binnen een omtrek van +/- 15 km.

Spreekt mijn profiel jou aan, dan sta ik open voor een kennismaking.

Ik ben beschikbaar voor twee of drie hele dagen op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Hartelijke groet,
Stephanie
s.holweg1905@gmail.com
Tel.0636417197


s.holweg1905 AT gmail DOT com