Vraag en aanbod

Indien u een oproep plaatst waarin u op zoek bent naar een gastouder dan zal deze oproep gedeeld worden met alle gastouders in de door u gezochte regio. Het kan zijn dat gastouders uit deze regio u rechtstreeks via de mail of telefoon benaderen. 

Zelf een vraag of oproep plaatsen?

12.12.2018 Bastiaan

Hoi, wij zijn een jong gezin met drie kids van 2, 5 en 6 jaar. We zijn aan het verhuizen naar Gorssel en zoeken vanaf begin 2019 een gastouder/nanny aan huis voor 2 of 3 dagen middagen (van 12 tot 18u ongeveer). Het moet een leuke actieve nanny zijn die dingen met ze onderneemt, kinderboerderij e.d. en het niet erg vind om ze naar vriendjes en vriendinnetjes te brengen.

bwoerdman AT gmail DOT com

09.12.2018 Loes

Voor mijn dochter Noortje van drie zoek ik een fijne gastouder in de omgeving van Gorssel/Zutphen die affiniteit heeft met het Vrije School onderwijs, gezond eten, veel buiten spelen, creativiteit en waar een knusse huiselijke sfeer heerst. Het gaat om twee dagen in de week, in overleg te bepalen.
Mail: winterisblue@gmail.com
Hartelijk dank!

winterisblue AT gmail DOT com

09.12.2018 JOLANDA gastouderopvang Jokkejanda

Gastouderopvang Jokkejanda Borculo
Heeft weer een speelplekje vrij voor kindje van 0 tot 4 jr
Vanaf Januari 2019 & april/mei 2019
Op maand dinsd woensd en donderdag !!!

Vr gr Jolanda

Ladyohio5 AT msn DOT com

19.11.2018 Corina Rosielle

Mijn naam is Corina Rosielle van Gastouderopvang Hondje Woef in Zutphen. Ik heb als gastouder al ruim 21 jaar ervaring en ben tevens gediplomeerd kinderleidster.

Omdat een aantal kinderen vier jaar zijn geworden zijn er momenteel weer plaatsen vrij. De opvang is bij mij thuis en ik ben geopend op maandag t/m vrijdag.

Ik sta voor kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer. de kinderen staan bij mij centraal. Door de kleine groep van max. 5 kinderen is er veel individuele aandacht voor elk kind en toch het voordeel van gezellig samenspelen.

Dagelijks spelen we buiten in onze grote tuin van 750m2 (15m breed x 50m diep). We hebben een zandbak, trampoline glijbaan en schommels. En ruim voldoende rijdend materiaal om lekker mee door de tuin te rijden.

Naast opvang op vaste dagen met vaste tijden in de week zijn er ook diverse combinaties mogelijk om flexibele opvang af te nemen. Wisselende dagen en/of tijden zijn beide mogelijk tegen hetzelfde uurtarief als vaste opvang.
Zie voor verdere info op www.hondjewoef.nl

hondje-woef AT live DOT nl

14.11.2018 Malissa

Beste ouders

Ik ben opzoek naar een leuk gastouder gezin in amersfoort Beschikbaar vanaf december 2018 op dinsdag woensdag en donderdag. Ik heb een gastouderdiploma en kinderehbo. Ik heb inmiddels jaren oppaservaring op kinderen van 0 tot 7 jaar. Ik onderneem graag leuke dingen ; naar de dierentuin, speeltuin of knutselen of koekjes bakken.

Meer vragen? Mail ; leeuwtje1989@live.nl

Gr malissa

Leeuwtje1989 AT live DOT nl

07.11.2018 Louise Bartelink

Beste gastouders,

Wij zijn op zoek naar een gastouder aan huis voor ons gezin van 3 meiden. In de leeftijd, 4 jaar, 2 jaar en 7 maanden.

Het gaat om 2 dagen in de week, de maandag en de donderdag. Soms een extra dag. Van 7.30/8.00 - 17.30/18.00.

Woont u in Borne of omgeving, lijkt het u leuk om op onze 3 meiden te passen, naar school te brengen en ze te vermaken. En vindt u het niet erg om de warme een maaltijd voor te bereiden.
Dan komen wij graag in contact met u!

Met vriendelijke groet,
Louise Barteling
06-41464420

louisebagchus AT hotmail DOT com

07.11.2018 Louise Bartelink

Beste gastouders,

Wij zijn op zoek naar een gastouder aan huis voor ons gezin van 3 meiden. In de leeftijd, 4 jaar, 2 jaar en 7 maanden.

Het gaat om 2 dagen in de week, de maandag en de donderdag. Soms een extra dag. Van 7.30/8.00 - 17.30/18.00.

Woont u in Borne of omgeving, lijkt het u leuk om op onze 3 meiden te passen, naar school te brengen en ze te vermaken. En vindt u het niet erg om de warme een maaltijd voor te bereiden.
Dan komen wij graag in contact met u!

Met vriendelijke groet,
Louise Barteling
06-41464420

louisebagchus AT hotmail DOT com

05.11.2018 Irma Brandwacht

Hallo, ik ben Irma, 44 jaar en ik woon in Ruurlo. Ben moeder van een tweeling van 16 jaar, sinds 1,5 jaar gastouder bij een lief gezin. Ik ben een zorgzame, energieke, creatieve gastouder en heb nog plek op de woensdag. Vanaf 1maart 2019 bij u als vraagouder thuis. Ik beschik over een auto en zoek een leuk gezellig gezin in de omgeving (maximaal 20km) Ruurlo.
Voor meer info mag u me mailen
Irmabrandwacht@gmail.com of een berichtje sturen op mijn facebookpagina http://www.Facebook.com/smurfenlol

Irmabrandwacht AT gmail DOT com

30.09.2018 Renske dost

Beste lezer,

Ik ben op zoek naar een gastouder vanaf eind oktober voor mijn zoontje van bijna 4 jaar in de steeg. Liefst bij ons thuis. Dit betreft iig de dinsdagavond, woensdagmiddag en vrijdagmiddag. Flexibiliteit voor af en toe een avond of weekenddag erbij is een pre!
Mijn zoontje is een makkelijk, gezellig en sociaal kind en houd van buitenspelen.
Heb je intresse? Neem dan contact op! Groetjes Renske

renske.dost AT gmail DOT com

27.09.2018 Frank & Frederike

Gezocht: gastouder aan huis per 1 januari 2019 in Arnhem.

Beste gastouders,

Wij zijn een klein gezin op zoek naar een lieve gastouder die hier wekelijks deel van wil uitmaken op dinsdag, woensdag en donderdag.
(Werktijden van 8.30 tot 17.30).
Wij zoeken iemand die ruimte en de intentie heeft om voor een langere periode bij ons te blijven.
Onze zoon (Douwe) wordt in oktober 2018 1 jaar en wij hopen zeker op nog een kindje in de toekomst.
Tot die tijd is onze wens naast Douwe nog een ander kind op te vangen bij ons thuis (indien mogelijk).

Wij (Frederike 32, Frank 34) zijn beide ondernemers en ieder 1 dag in de week thuis.
We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om wekelijks erop uit te gaan naar bijvoorbeeld de kinderboerderij. Daarnaast zoeken we iemand die het geen probleem vindt om de (avond)maaltijd voor te bereiden.

We komen graag met je in contact indien je beschikbaar, enthousiast en in het bezit van een rijbewijs bent.

Heb je interesse? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Groetjes
Frederike & Frank
06-41112728
Frederike31@hotmail.com

frederike31 AT hotmail DOT com

24.09.2018 Marina van Osnabrugge

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marina en ik ben 30 jaar en ik woon in Amersfoort. Lief en zorgzaam zijn bij mij karaktereigenschappen die er uit springen. Van het werken met kinderen wordt ik erg enthousiast. Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte hebben om zichzelf te zijn maar ook dat er consequent omgegaan wordt met regels. 

Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen. Ik heb ook mijn EHBO diploma en diploma voor gastouder. Activiteiten zoals buiten spelen, naar de speeltuin gaan, voetballen, spelletjes spelen, voorlezen, zingen en knutselen vind ik erg leuk om te doen.

Ik kan op de dagen maandag,dinsdag,woensdag en vrijdag. Ik kan gelijk beginnen met het werken als gastouder bij u thuis!

Neem gerust contact met me op als u dat wilt zodat we nader kennis kunnen maken. Mijn telefoonummer is 06-14914147Vriendelijke groet,

Marina van Osnabrugge

marinavanwijngaarden AT live DOT nl

24.09.2018 Wencke Huurneman

Hoi,

Ik ben Wencke Huurneman, 28 jaar en woon in Groenlo. Met veel plezier werk ik als professionele gastouder bij het gezin thuis. Ik ben actief in uitjes, hou van voorlezen en vind het leuk om met de kinderen koekjes te bakken. Mijn visie is: Een leuke en gezellige dag voor de kinderen!
Voor meerdere dagen zoek ik een vraaggezin.
Tot een half uur rijden vanaf Groenlo.

Voor meer informatie, stuur een mailtje of kijk op mijn facebook pagina.

Groetjes Wencke Huurneman
wencke_huurneman@hotmail.com
www.facebook.com/gastouderWencke/

wencke_huurneman AT hotmail DOT com

23.09.2018 Lotte v Wijk

Beste ouder,
Mijn naam is Lotte en ik ben 20 jaar. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker niv. 4 gevolgd. Momenteel 1 jaar werkzaam bij een BSO en sinds begin september op een babygroep. Ik ben een startende gastouder en wil graag bij u thuis op uw kinderen passen. Ik ga verhuizen naar Bennekom en vandaar zoek ik een gastgezin in de omgeving van Bennekom. Je kunt me bereiken via mijn mail, lottevanw@outlook.com.

lottevanw AT outlook DOT com

20.09.2018 Suzanne Anholts

Beste gastouders!
Wij zoeken vanaf (half) februari / maart 2019 ongeveer een gastouder in Amersfoort, liefst in (de buurt van) Randenbroek. Het gaat om een baby die wordt verwacht half november 2018. Opvang dagen en tijden in overleg, maar bij voorkeur 3 dagdelen, waaronder dinsdag en donderdag van 8:00-14:00 uur. Tegen die tijd kan de vraag nog veranderen, omdat mijn werkplek / contract nog niet zeker is voor 2019.
We horen graag wie er dan een veilig en warm plekje heeft!

suzanne_vdvaart AT hotmail DOT com

14.09.2018 Mirjam van Dijk

Ons gezin in Rhenen is vanaf uiterlijk januari 2019, maar liefst al eerder, op zoek naar een gastouder aan huis, die zorgt voor onze twee kinderen: een meisje van 3 en een jongen van 10. Vanaf januari gaat onze jongste ook naar school en zoeken we iemand die haar van school haalt en 2/ 3 middagen bij hen is. Mijn man en ik werken beide op enige afstand en we zoeken daarom een betrouwbare oppas op wie we kunnen rekenen en die flexibel is en die af en toe eens bij kan springen wanneer nodig. Daarnaast vinden we vooral liefdevolle aandacht, samen een spelletje doen, veel rust en af en toe met de kinderen lekker buiten zijn belangrijk (we verzorgen een abonnement voor de dierentuin). We hebben een kerkelijke achtergrond (PKN/evangelisch) en zouden het een mooi extraatje vinden als een gastouder die basis met ons deelt. Vanzelfsprekend is een 'klik' samen belangrijk, dus we zien uit naar een ontmoeting als u interesse hebt. Mirjam's (moeder) telefoonnummer is 06-84712753 en emailadres: mirjamvandijkcoenradie@gmail.com. Als u eerst aanvullende vragen hebt, horen we natuurlijk ook graag.

mirjamvandijkcoenradie AT gmail DOT com

07.09.2018 Dion Hautvast

Wij zoeken per november 2018 een gastouder aan huis!

Wij zijn een gezin wonend in de Vijfhoek Deventer met drie kinderen: jongen 6 jaar, jongen 3 jaar (wordt in februari 4) en een meisje van bijna 5 maanden. Voor de dinsdag en donderdag zoeken wij een gastouder aan huis. Van 7.30 uur in de ochtend tot 18.00 uur in de avond. Je gaat ons ondersteunen en echt meedraaien in het gezin. Sochtends de kinderen aankleden en een boordje geven. Om 8.15 uur naar school om de oudste weg te brengen (vanaf feb ook de middelste). Daarns misschien even langs de supermarkt om een paar boodschapjes te doen. In de ochtend samen met de kleintjes spelen of even lekker naar buiten. De kinderboerderij vinden ze altijd leuk!
Rond 12 uur is het tijd voor een broodje. En om 14 uur is de school afgelopen en sta je klaar om de oudste op te vangen. Misschien komt er een vriendje mee of gaat hij ergens spelen. Bij thuiskomst drink je samen met de kids een kop thee of limonade en een lekker snoepje hoort daar ook bij.
Aan het einde van de middag smeer je alvast de boterhammen voor de volgende dag en begin je met het voorbereiden van het eten. Om 18 uur zijn papa en mama thuis en kan het hele gezin aan tafel.

Zie jij jezelf als de gastouder die wij zoeken? En ben je in bezit van de juiste papieren? Laat het mij dan weten! dmhautvast@hotmail.com / 0619171958.

Het uiteindelijke dienstverband zal gaan lopen met tussenkomst van een gastouderbureau zodat we alles goed geregeld hebben.

dmhautvast AT hotmail DOT com

29.08.2018 Rianne Hermans

Gastouder gezocht per Januari 2019.

Hallo mijn naam is Rianne en woon in Ochten. Ik ben in verwachting van een tweeling. De twee meisjes worden verwacht op 14 oktober.
Per januari begin ik weer met werken in de zorg. Ik ben dan opzoek naar een lieve, zorgzame, flexibele, geregistreerd gastouder voor 20 a 30 uur per week bij ons thuis. Voor meer informatie of interesse dit zijn mijn contact gegevens.

rriannehermans@gmail.com
0638538961 (appen mag ook)
Groetjes Rianne

Rriannehermans AT gmail DOT com

21.08.2018 Carolien ten Napel

Beste ouders,

Bent u opzoek naar een gastouder in de wijk Colmschater-Enk in Deventer? Ik heb weer wat plekken over bij Gastouderopvang Kids@home.

Sinds 5 jaar ben ik gastouderouder en doe dit met veel plezier! De kinderen kunnen heerlijk binnenspelen en knutselen, maar in onze tuin hebben we ook een aantal fietsjes en steppen staan om mee te spelen en een speelhuis met glijbaan en een zandbak eronder. Mijn eigen kinderen zijn 5 en 6 jaar en we halen ze altijd op van school met de bakfiets, dat vinden de kinderen altijd een feestje.

Hebt u vragen over de opvang of wilt u kennismaken, dat mag altijd.

Groeten

Carolien ten Napel
carolientennapel@gmail.nl

carolientennapel AT gmail DOT com

31.07.2018 Marijke Glaubitz

Gezocht: gastouder bij ons thuis in Deventer.

Ben jij een gastouder en vind jij het leuk om een paar middagen in de week bij ons thuis voor mijn jongens (4 en 7) te zorgen? Ze willen graag iemand die spelletjes met ze kan spelen en ook kan stoeien (wildheid valt mee hoor :) ).

Daarnaast heb ik nog een serieuze tienerdochter (2e klas middelbare school). Zij maakt lange dagen en wil vooral lekker rustig aan kunnen doen als ze thuis komt en even opladen voordat ze weer aan het huiswerk gaat.

Moeders (ik dus) is blij als de kinderen het fijn hebben, maar ook als je nog een avondmaaltijd voor ons kunt koken. En je maakt me helemaal blij als je her en der nog wat kleine taakjes kunt doen (geen schoonmaakwerk hoor, denk eerder aan een bezoek aan de bibliotheek, was ophangen/opvouwen o.i.d.).

Ik zoek iemand die de intentie heeft om langere tijd als geregistreerd gastouder bij ons te blijven.

Het gaat in eerste instantie om de dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 14 tot ca 18 uur. Als je op dinsdag tot 20 uur kunt, is dat nog mooier. Verdere uitbreiding van het aantal uren is op termijn mogelijk. Uiteraard in overleg.

We wonen in de Vijfhoek in Deventer.

Wil je meer weten? Neem dan vooral contact met me op. Wil je een snelle reactie van me terug? Vermeld dan je telefoonnummer in je bericht.

marijkeglaubitz AT gmail DOT com

18.07.2018 Marjolein de Mik-Baake

Op zoek naar een enthousiaste, liefdevolle gastouder bij uw kinderen thuis in Apeldoorn of omgeving? Ik kom graag kennismaken.

Ik ben Marjolein en kom graag bij u thuis oppassen voor 2 a 3 dagen in de week. Ik heb ruime oppaservaring met kinderen van 0 tot 12 jaar. Ik ben gek op kinderen en dat is eigenlijk altijd wederzijds.

Als gastouder vind ik het belangrijk om kinderen persoonlijk te kunnen begeleiden, ze veel liefde, persoonlijke aandacht, veiligheid en op tijd rust te kunnen geven in hun eigen, veilige omgeving.

Activiteiten die ik met de kinderen wil ondernemen zijn bv spelletjes spelen, knutselen, buiten spelen, toneelspelen, hutten bouwen, zingen, dansen en nog veel meer.

Mocht u geïnteresseerd zijn, mail mij dan: maybaake@hotmail.com.

maybaake AT hotmail DOT com

13.07.2018 Marjolein Beumkes

Wij zijn opzoek naar een flexibele opvang voor onze dochters van 2,5 jaar en 4 jaar.

Wij wonen in Eefde en onze oudste gaat daar naar Villa 60.

Ik begin met een baan voor 3 dagen per week, maar mijn man werkt in de 5 ploegendienst en heeft de ene week meer vrij voor de kinderen, dan de andere week.

marjoleinbeumkes AT gmail DOT com

12.07.2018 Riny Kuiper

Zoek je een gastouder in Twello??? Lees dan even verder.

Hoi, ik ben Riny, geb. 1959, getrouwd, moeder/bonusmoeder van 4 kinderen (geb. in 1984, 1986 en 2 in 1994) en sinds augustus 2014 oma van een prachtige kleindochter … haar broertje wordt medio augustus 2018 verwacht

Ik werk al 18 jaar als gastouder, sinds sept 2015 vanuit ons eigen huis en tuin. Ik heb meer dan normale ervaring met tweelingen. Al drie maal in een gezin gewerkt met een tweeling, momenteel ook 2 tweelingen in de opvang en dan natuurlijk mijn eigen (bonus)tweelingdochters niet te vergeten.

Ik probeer de drie R's te volgen en daarnaast nog een vierde R: Respect. Ook motiveer ik zelfstandigheid. Ben graag met de kids buiten, zing liedjes, lees graag voor knutselen, kortom: "we moeten het samen leuk hebben".

Ik sta te popelen om weer met een nieuw gezin/nieuwe uitdaging te beginnen heb per september as. weer plek, want er gaan er een paar naar de basisschool!

Groetjes, Riny

rinykuiper AT hotmail DOT com

05.06.2018 Jolanda Foget

Beste ouders,

Mijn naam is Jolanda Foget.
Ik woon met mijn gezin in Warnsveld.
En werk al bijna 10 jaar met veel plezier als gastouder, ik heb vanaf heden weer plek van maandag tot donderdag.
Ik ben in het bezit van alle nodige diploma's.
Heeft u opvang nodig voor vaste dagen of heeft u liever flexibele opvang?
Neem dan gerust contact met mij op.
Kijk ook eens op mijn Facebook pagina Oppas-hutje.

Groetjes,
Jolanda Foget
Jolandafoget@gmail.com
06-542 629 00

jolandafoget AT gmail DOT com