Vraag en aanbod

Indien u een oproep plaatst waarin u op zoek bent naar een gastouder dan zal deze oproep gedeeld worden met alle gastouders in de door u gezochte regio. Het kan zijn dat gastouders uit deze regio u rechtstreeks via de mail of telefoon benaderen. 

Zelf een vraag of oproep plaatsen?

12.02.2024 Sanne Thus

Beste gastouders,

Wij zijn op zoek naar naschoolse opvang van onze zoon van 4jr op de dinsdagmiddag, vanaf 14.30 uur. In de omgeving van Veld GLD en vanaf 20 mei 2024.

Wij horen graag of iemand daarvoor beschikbaar is.

sanne_reneman AT hotmail DOT com

31.01.2024 Anja Vrakking

Gastouderopvang Ukkepuck in Hilversum heeft weer een plaatsje beschikbaar voor een baby op woensdag en donderdag. Staat uw kindje op de wachtlijst bij een kinderdagverblijf of collega gastouder. Maar is er nog geen plekje beschikbaar? Voor nood en/of tijdelijke opvang bent u van harte welkom. (baby tot 18 mnd).

ukkepuck AT upcmail DOT nl

17.01.2024 Melanie Fremery

Beste gastouders,

Ivm zwangerschapsverlof van onze gastouder zijn wij van mei tot en met september op zoek naar een gastouder voor 2 of 3 dagen per week, voor onze kindjes van dan 3 en 1 jaar oud. We wonen in Amersfoort en werken in Utrecht, dus ergens daar in de buurt zou wel fijn zijn. We hopen dat er iemand plek heeft en komen dan natuurlijk graag een keertje kennismaken!

Alvast bedankt!

mellaarman@gmail.com, 0658911260

mellaarman AT gmail DOT com

10.10.2023 Irma Brandwacht-Lusink

Gezellige smurfjes gezocht!

Gezelligheid, humor, creatief, ondernemend, groeien, bloeien, blij zijn, blokken, buiten spelen, ontdekkingstoch in het bos, ravotten in de speeltuin. dit zijn een paar activiteiten in onze smurfenweek.
Kom je spelen? Er is plek op maandag, dinsdag en vrijdag!

Motto van de opvang. het is "net als thuis"

Evt flexibele opvang behoort tot de mogelijkheden.
Opvangtijden zijn van 7 tot 1730

Mail voor meer informatie:
Smurfenlolgastouderopvang@outlook.com

smurfenlolgastouderopvang AT outlook DOT com

29.06.2023 Marielle Janssen

Beste Ouders,
Na 27 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang met verschillende leeftijdsgroepen werk ik nu als gastouder bij gezinnen thuis. Op dit moment werk ik bij 3 gezinnen maar na de zomervakantie stopt de opvang bij één gezin omdat beide kinderen naar de basisschool zijn. Bij de andere gezinnen (de zelfde kinderen omdat ouders inmiddels gescheiden zijn) werk ik flexibel (dus ook sávonds en in het weekend) maar kan wel in overleg twee vaste dagen niet bij hun werken.
Ik vind het belangrijk om mij aan te passen aan de kinderen. Ik neem elke dag wat te knutselen, spelletjes, voorleesboeken mee zodat ik ze elke keer wat anders aan kan bieden. Maar als de kinderen een ander plan hebben pas ik maar daar makkelijk op aan. Een open contact met de ouders is erg belangrijk. Ik kom toch in jullie huis. Daarom schrijf ik elke dag in een overdrachtsboekje. Het is ook fijn als de ouders daar gebeurtennissen enz in schrijven zodat ik daar evt op in kan gaan bij de kinderen. Het is voor mij geen probleem om wat huishoudelijke klusjes te doen maar de kinderen gaan altijd voor.

Groetjes Marielle

bbonekamp AT ziggo DOT nl

17.03.2023 Ellen

Hoi!
Wij zoeken voor schooljaar 2023-2024 een gastouder die onze 4 kinderen (4, 6, 9 e. 11) na schooltijd kan opvangen op de maandag en donderdag: 14.00-17.00/17.30 uur. We wonen in wijk Sonsbeek in Arnhem-Noord.
Groet Ellen en Danny

e_giesen AT hotmail DOT com

04.03.2023 Celina Nasib

Ik ben op zoek naar een gastouder per januari 2024. Het gaat om ons eerste kindje, ik ben in september uitgerekend en plak nog wat vakantie achter mijn verlof aan. Zodat ons kindje pas in januari hoeft te starten. Ik wil mij graag oriënteren wat de mogelijkheden bij jullie zijn!

Ik hoor graag wie er vanaf januari 2024 de maandag, dinsdag en donderdag opvang voor ons lieve kindje kan bieden. In de omgeving Deventer/ Colmschate.

Je kunt mij bereiken op 06-42608508
Alvast bedankt!

celinanasib20 AT hotmail DOT com

01.02.2023 Gerda

Zoeken jullie een gastouder aan huis?
Wonen jullie in de buurt van Steenwijk?
Dat zou mooi uitkomen. Ik zoek een gezin om op de kindjes te passen.
We zullen veel buiten zijn, opzoek naar wat de natuur ons te bieden heeft en avonturen beleven. Verder is bakken en koken super leuk om te ondernemen.
Groetjes Gerda

gerdakooij66 AT gmail DOT com

18.01.2023 gastouder Bij ons

Beste ouders,

We hebben nog enkele plekjes vrij voor kinderen van 1 tot 4 jaar en ook eventueel bso in overleg. Op maandag, dinsdag en donderdag binnen onze opvang in Wilp. Heeft u interesse stuur mij dan een berichtje. Wij zouden het gezellig vinden als je bij ons zou komen spelen.

Groetjes Marleen

mbouwmeester377 AT gmail DOT com