Gastouder Chantal van den Berg
Deventer

Gastouder Chantal van den Berg in Deventer
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 32
Postcode: 7413
Plaats: Deventer
www.bubliez.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Mijn naam is Chantal van den berg en ik ben een erkend gastouder van 29 jaar (registratienummer: 216483141) Spontaan en flexibel, Ik houd er van om samen met de kinderen leuke dingen te ondernemen zoals spelen, knutselen en als het maar even kan buiten iets ondernemen in één van de vele speeltuintjes in de buurt.

Ook maken wij graag wandelingen naar het park of bijvoorbeeld naar de supermarkt voor het posten van een brief of het kopen van een brood. Het huis staat vlakbij het centraal station en is makkelijk bereikbaar voor u als ouder. Echter geldt er wel een parkeervergunning in deze wijk, waardoor u niet onbeperkt kan parkeren in de straat. Halen en brengen is toegestaan, bij een langere overdracht ben ik in het bezit van een bezoekerspas zodat u geen bekeuring krijgt als deze achter uw vooruit ligt.

Momenteel vang ik kinderen op in de leeftijd van 0 jaar tot 4 jaar. Mijn uurtarief is 5,25 per uur (excl. begeleidingskosten gastouderbureau) Bijna alles is inclusief (brood, drinken, fruit, tussendoortjes en een feestmaaltijd/cadeautje bij een verjaardag)

Flesvoeding, babyvoeding en de luiers zitten niet bij de prijs inbegrepen!, deze dient u zelf mee te geven! Dit omdat hier zoveel soorten in zijn heb ik hier voor gekozen zodat uw kind vertrouwd blijft aan het merk die u zelf gebruikt.

Wij hebben een huis met veel mogelijkheden er is van alles te beleven in huis, ook buiten in de tuin bevindt zich een heel leuk speelhuisje waar uw zoon of dochter zich prima in zou kunnen vermaken met verschillende speelattributen, mocht het nu in de winter een keer te koud worden kan speelgoed altijd naar binnen gehaald worden. Als het nu een mooie dag is en niet te koud dan zijn we graag buiten te vinden, dit omdat frisse lucht het altijd goed doet. Hierdoor kunnen de kinderen een betere weerstand opbouwen dan wanneer ze alleen binnen spelen. Ik heb geen huisdieren binnenshuis (buiten in de tuin wel een konijntje) en er wordt binnen niet gerookt.

Momenteel plek op:
maandagochtend tot 13:30 (helaas niet in de schoolvakanties)
Dinsdagochtend tot 13:30 (helaas niet in de schoolvakanties)
Woensdag de hele dag, ook in de schoolvakantie
Donderdagochtend tot 13:30 (helaas niet in de schoolvakanties)
Vrijdag de hele dag, ook in de schoolvakantie

Mocht u interesse hebben in mij als gastouder of met nog meer vragen zitten. Schroom dan niet om te bellen en eventueel een afspraak te maken zodat ik u nog meer kan vertellen over wie ik ben en eventueel het huis te laten zien waar uw kindje komt te spelen mocht het tot een akkoord komen.

Met vriendelijke groet,
BublieZ gastouderopvang
Chantal van den Berg

Ik wil graag in contact komen met Chantal van den Berg te Deventer

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!