Gastouder Chantal van den Berg
Deventer

Gastouder Chantal van den Berg in Deventer
Beschikbaar op: ma,di,do,vr
Leeftijd: 36
Postcode: 7413
Plaats: Deventer
www.bubliez.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Hallo toekomstige vraagouders,

Mijn naam is Chantal van den Berg en ik ben geboren op 13-07-1988, erkend gastouder en voldoe aan alle eisen die worden gesteld om het vak van gastouder te mogen uitvoeren, mijn registratienummer is: 216483141. ik ben een spontaan en sociaal persoon en voer mijn werk met liefde uit, dit komt doordat ik van mijn passie mijn werk kon maken! 

De opvang is een plek waar uw zoon en/of dochter moet kunnen groeien en bloeien tot een persoon met een eigen kijk op de wereld en klaar om een volgende stap te maken. BublieZ kijkt daarom goed naar het welzijn van ieder kind en geeft ook aandacht aan het individuele kind. Dit is erg belangrijk om zo een goede kijk te krijgen op het kind in zijn en/of haar groeiproces en om de juiste begeleiding te kunnen bieden tijdens de opvanguren. Daarom vind ik het ook erg belangrijk om een goed contact te hebben met u als ouder over het welzijn van uw zoon en/of dochter. BublieZ vangt kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. 

Wij zijn een opvang die graag genieten van het buiten zijn, dit is erg goed voor de weerstand van uw zoon en/of dochter. in de zomer periodes zullen wij langer buiten te vinden zijn dan in de winter. We zijn meestal wel in 1 van de vele speeltuintjes in de buurt te vinden en/of in het park voor een fijne wandeling waar volop wordt genoten van alles wat we tegen komen. De natuur is een mooi verschijnsel waar een hoop geheimen te vinden zijn. Naast dat het goed is om buiten te zijn, is het ook nog eens erg leerzaam! Wij hanteren een vast dagritme om zo uw zoon en/of dochter een fijne tijd te laten ervaren bij de opvang. Zo nu en dan zullen er dagen zijn dat het vaste dagritme afwijkt door bijvoorbeeld een uitje buiten de deur, echter zal dit altijd in goed overleg gaan met uw als ouder. 

De opvang locatie ligt vlak bij het centraal station en is makkelijk bereikbaar voor u als ouder. Echter geldt er wel een parkeervergunning in deze wijk, waardoor u niet onbeperkt kan parkeren in de straat. Halen en brengen is toegestaan, maar bij een langere overdracht kan ik uw auto aanmelden op basis van uw kenteken in het bezoekerssysteem. Zo kunt u langer blijven staan en krijgt u geen boete i.v.m. het verkeerd parkeren binnen een parkeervergunningszone. 

In de opvang is van alles te beleven, van vrij spel tot gezamenlijke ontwikkeling in de vorm van activiteiten. Het speelgoed is uitdagend en wordt 1x in de zoveel tijd verwisseld om de interesse hoog te houden om te kunnen blijven ontwikkelen op eigen niveau. In de achtertuin bevindt zich een mooi speelhuis waar fijn kan worden gespeeld en verschillende fietsjes en stepjes voor uren speelplezier.

Mocht u door bovenstaande tekst interesse hebben en/of nog vragen? Schroom dan niet om een vrijblijvende afspraak te maken waar al uw vragen zullen worden beantwoord. Tevens kan ik u de opvang locatie laten zien waar uw zoon en/of dochter eventueel komt te spelen mocht u kiezen voor BublieZ gastouderopvang. 

Met vriendelijke groet,
BublieZ gastouderopvang
Chantal van den Berg

Ik wil graag in contact komen met Chantal van den Berg te Deventer

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!