Gastouder Johanna Meijers-van Oosterom
Eemnes

Gastouder Johanna  Meijers-van Oosterom in Eemnes
Beschikbaar op: ma,di,wo,do
Leeftijd: 54
Postcode: 3755
Plaats: Eemnes
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Mijn naam is Johanna Meijers – van Oosterom.

Samen met mijn man Wim hebben wij een agrarisch bedrijf in de prachtige Eemnesser polder waar de kinderen volop de natuur kunnen beleven.

Wij hebben zelf twee volwassen kinderen.

 

Er zijn steeds minder kinderen die nog op een boerderij opgroeien. Een boerderij is een omgeving met veel mogelijkheden om vooral buiten van alles te beleven. Kinderen maken kennis met verschillende seizoenen en kunnen contact hebben met dieren.

Als gastouder vind ik het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en zich lekker kunnen vermaken. Voor een goede gezonde ontwikkeling gaan wij dagelijks met de kinderen naar buiten en kunnen ze lekker spelen met divers buitenspeelgoed. Op de boerderij hebben wij laarzen en overals die de kinderen aan kunnen krijgen. Samen met de kinderen gaan we op de boerderij wel eens bij de dieren kijken.

 

Binnen hebben we veel verschillend spelmateriaal. Regelmatig wordt er gezellig voorgelezen, geknutseld en gezongen. Om regelmaat en rust aan de kinderen te geven zijn er vaste eet – en rustpunten op een dag. Bij baby’s proberen we het ritme van thuis over te nemen.

 

In overleg is er veel mogelijk. Kinderen kunnen ’s morgens vroeg al worden gebracht en als het nodig is kunnen de kinderen ‘s avonds een warme maaltijd mee eten.

 

In een persoonlijk gesprek kunt u nader kennis met mij maken.

 

 

 

Ik wil graag in contact komen met Johanna Meijers-van Oosterom te Eemnes

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!