Gastouder Corina Rosielle
Loenen

Gastouder Corina  Rosielle in Loenen
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 53
Postcode: 7371
Plaats: Loenen
www.hondjewoef.nl
Opvang bij de vraagouder
LRKP geregistreerd

Hondje Woef is een kleinschalige en een gezellige opvangplek in de Kruisstraat, in de wijk “De Hoven” in Zutphen voor max. 5 kinderen van 0 tot 4 jaar,. Naast opvang op vaste dagen en tijden is het ook mogelijk om FLEXIBELE OPVANG af te nemen. Voor beide opvangvormen  (vaste - en flexibele tijden) geldt hetzelfde voordelige uurtarief. Tevens is het mogelijk om van dag te wisselen of af te melden als u een keertje vrij bent ( zie  mijn website pagina: vast en flexibel)

Mijn naam is Corina Rosielle ingeschreven bij Hét Gastouderbureau. Ik ben een ervaren gediplomeerd kinderopvangleidster en al 21 jaar werk ik met veel plezier als gastouder vanuit mijn eigen woning. Belangrijk is de veilige en vertrouwde sfeer, waarin de kinderen gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Hierdoor is er veel individuele aandacht voor elk kind en toch het voordeel van gezellig samenspelen.

Indien het weer het toelaat gaan wij dagelijks BUITENSPELEN  in onze eigen GROTE AFGESLOTEN TUIN van 750 m2  ( 15m breed x 51m diep). In de tuin staat een eigen afsluitbare zandbak, trampoline, speelhuis met glijbaan en schommels en een leuk fietspaadje door de gehele tuin. Door de tuin lopen enkele kippen en we hebben 3 katten.

Door het vrije spel van de kinderen te stimuleren, veel buiten te spelen, voor te lezen, liedjes zingen, muziek maken, werken met wisselende thema’s en te knutselen wordt elke opvangdag een fijne speeldag bij Hondje Woef.

In de woonkamer is voldoende ruimte waar heerlijk gespeeld kan wordenIk heb twee aparte slaapkamers voor de opvang.
Er zijn diverse soorten speelgoed waarmee fantasie, ontwikkeling en samenspel gestimuleerd wordt. Uw kind kan ook altijd knutselen, puzzelen of kleien en we spelen vaak buiten in de eigen speeltuin. Met de bolderwagen (waar alle kinderen in passen!!!) maken we ook weleens leuke uitstapjes.

Sinds september 2014 ben ik gestart met het VVE (vroeg- en voorschoolse educatie) programma voor gastouderopvang van Kiki.
Bij mij in huis woont de knuffel "Hondje woef". Hij is voor de kinderen een vriendje die mee doet met het dagelijkse programma. Soms mag hij bij uw kind komen logeren en hij maakt de kinderen enthousiast voor het maandthema. Met deze maandelijkse thema's van het Kiki programma zoals bijv: winter, bloemen, muziek maken of het restaurant, beleven we met elkaar veel plezier. Door middel van op het thema afgestemde woordkaarten, speelmateriaal, knutselwerkjes, boekjes en leuke activiteiten leert uw kind spelenderwijs nieuwe woorden en begrippen. Uiteraard blijft er altijd  voldoende tijd over om vrij binnen en buiten te spelen

KIJK OOK EENS OP MIJN WEBSITE. Hier kun je meer info en foto’s vinden en de sfeer proeven van mijn opvangplekje. Regelmatig zijn er plaatsen vrij door uitstroom kids naar de basisschool. Geïnteresseerd of wilt u een keer komen kijken? Vul dan het hieronder staande formulier in.

Groetjes Corina

Ik wil graag in contact komen met Corina Rosielle te Loenen

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!