Gastouder Corina Rosielle
Loenen

Gastouder Corina  Rosielle in Loenen
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 57
Postcode: 7371
Plaats: Loenen
www.hondjewoef.nl
Opvang bij de vraagouder
LRKP geregistreerd

GASTOUDER AAN HUIS
Mijn naam is Corina Rosielle, getrouwd en moeder van twee volwassen zonen. ik ben een ervaren gediplomeerde gastouder met 24 jaar ervaring. Na vele jaren als gastouder vanuit mijn eigen woning ben ik nu beschikbaar als gastouder aan huis. Hierbij heeft u de luxe van een ervaren en flexibele gastouder / nanny die bij u thuis komt en uw kind(eren) opvangt in de eigen vertrouwde omgeving.

Ik woon in Loenen (Gelderland gemeente Apeldoorn) en ben in bezit van een auto. In verband met reistijd kan ik werken bij ouders woonachtig in een straal van ongeveer 20 á 25 km rondom mijn woonplaats.


WERKGEBIED/REGIO:
Naast LOENEN dus ook oa. in BEEKBERGEN, EERBEEK, LIEREN, HOENDERLOO, BRUMMEN, DIEREN, APELDOORN, DEVENTER, VOORST, EMPE, BUSLOO, WILP, ZUTPHEN en WARNSVELD.


WAAROM KIEZEN VOOR EEN GASTOUDER AAN HUIS
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom opvang thuis door een gastouder voor u en uw kind(eren) de beste opvangkeuze is.
De keuze voor gemak is een goede reden om voor een gastouder aan huis te kiezen. Omdat de opvang bij u thuis plaats vind, hoeft u zich‘s morgens niet te haasten om uw kind(eren) op tijd bij de opvang te brengen en ‘s avonds rijd u direct vanaf het werk naar huis. Uw kind wordt door steeds dezelfde vaste vertrouwde gastouder opgevangen in de eigen vertrouwde omgeving. Slapen doet uw kind gewoon in zijn/haar eigen bed. Afspraken rondom sport en dergelijke kunnen gewoon doorgaan. En in overleg kan bijvoorbeeld ook de avondmaaltijd door mij worden voorbereid of geheel klaargemaakt.
Ook als u door flexibele werktijden opvang nodig heeft op wisselende dagen, in de avond en/of de vroege ochtend waardoor u geen gebruik kunt maken van een regulier kinderdagverblijf, kan een gastouder aan huis een goede keuze zijn.
Elk kind is uniek en heeft zijn/haar eigen "gebruiksaanwijzing". Mocht de "gebruiksaanwijzing van uw kind wat ingewikkelder zijn en/ of in de reguliere kinderopvang niet helemaal tot zijn/haar recht komen, dan kan een gastouder aan huis thuis meer rust bieden. Minder prikkels en een vast vertrouwd gezicht in de eigen omgeving maken dan net het verschil.


Kijk ook eens op mijn website, Hier vind je meer informatie. Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.


Groetjes Corina

Ik wil graag in contact komen met Corina Rosielle te Loenen

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!