Gastouder Elsje Osseweijer
Amersfoort

Gastouder Elsje  Osseweijer in Amersfoort
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 63
Postcode: 3824
Plaats: Amersfoort
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Ik woon samen met mijn zoon Daan (1995) in Amersfoort Nieuwland aan de rand van bedrijventerrein Calveen. Ik woon in een vrijstaand huis met grote tuin en achterin de tuin een aparte opvangruimte met alle voorzieningen voor Elsje’s gastouderopvang.

Voordat ik gastouder werd, werkte ik in het speciaal onderwijs met kinderen met autisme. Al in die periode volgde ik de cursus gebarentaal die ik in mijn opvang nog steeds toepas. Omdat ik in het onderwijs niet genoeg toekwam aan de begeleiding van individuele kinderen die dat (juist) extra nodig hadden, besloot ik gastouder te worden.

Elsje’s opvang:

Het belangrijkste voor mij is dat kinderen zich prettig en zelfverzekerd voelen. Ik wil ze daar graag bij helpen door ze te begeleiden in hun ontwikkeling op het gebied van spraak en taal en op sociaal vlak. Dit gebeurt veelal in de vorm van spel. ik geniet ervan de kinderen te zien opgroeien en wil daar aan meebouwen.

Ik  ben creatief, gek op tekenen, muziek maken en handwerken en doe dat ook veelvuldig. Maar ik ga ook iedere dag met de kinderen naar buiten. Een wandeling naar de schaapjes, de eendjes, een broodje halen bij de bakker en soms zelfs naar de markt. 

 

Ik wil graag in contact komen met Elsje Osseweijer te Amersfoort

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!