Gastouder Esther Rieks-Zoetebier
Deventer

Gastouder Esther  Rieks-Zoetebier in Deventer
Beschikbaar op: ma,di,do,vr
Leeftijd: 45
Postcode: 7421
Plaats: Deventer
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

We zitten vol!! Alle dagen zijn gevuld en de eerste plekjes op de wachtlijst zijn bezet. Op de wachtlijst geplaatst worden kan altijd. Ook kennismaken is mogelijk en ook dan kunt u ervoor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. De eerste plekjes die vrijkomen zijn echter pas in Augustus 2024!!

Ik ben Esther Rieks, getrouwd met Anibal en samen hebben wij vier kinderen in de leeftijd van 13 tot 23 jaar Ik ben al 20 jaar gastouder en voer mijn beroep met veel plezier en toewijding uit.

Ik ga graag met de kinderen wandelen, naar de speeltuin, de koetjes achter ons in de wei bezoeken, eendjes voeren maar ook binnen zijn wij lekker actief met spelletjes doen, een filmpje kijken, voorlezen, knutselen, tekenen en gewoon lekker vrij spelen.
Ik maak gebruik van Kiki, een knuffelbeer die staat voor Kansen in kinderen. Het is een VVE programma wat gebruikt wordt om kinderen nog meer kansen te geven zich te ontwikkelen op allerlei gebieden. Aan de hand van thema's worden leuke knutselactiviteiten gedaan, verhaaltjes gelezen, spelletjes gespeeld maar worden ook vaardigheden geoefend zoals praten, zingen, lichamelijke beweging etc. Daarnaast wil ik vermelden dat "speciale" kinderen bij kinderopvang Esri ook welkom zijn. Speciaal staat tussen aanhalingstekens omdat elk kind gelijk is en recht heeft op volwaardige kinderopvang echter sommige kinderen hebben nou eenmaal wat extra zorg nodig. Denk hierbij aan koemelk allergie, PKU (stofwisselingsziekte) maar ook autisme of adhd. Alle kinderen zijn welkom bij kinderopvang Esri, uiteraard binnen de mogelijkheden en wat voor het kind het allerbeste is. Ik ben volledig gecertificeerd gastouder en sta ingeschreven in het landelijk register kinderopvang. Zoekt u opvang voor uw kindje(s) neem dan gerust contact met mij op en kom vrijblijvend kennismaken. U mag dit via het gastouderbureau doen maar mag ook een mail sturen naar kinderopvang.esri@gmail.com of bellen naar 0651-774477 Ook kunt u Hét Gastouderbureau bellen op 0575 84 25 30 of een mail sturen naar info@hetgastouderbureau.nl

Groetjes Esther 

Gastouder in de regio:
Deventer

Schalkhaar

Lettele

 

Ik wil graag in contact komen met Esther Rieks-Zoetebier te Deventer

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!