Gastouder Danielle Bouwmeester
Baarn

Beste ouders,

Wat leuk dat u mijn profiel leest. Mijn naam is Danielle. (41)

Ik ben een zeer flexibele gastouder in Baarn. In overleg is er erg veel mogelijk. U kunt denken aan vroeg brengen tot laat halen, mee eten in de avond, extra dagen of aparte opvangtijden. Omdat ik zelf altijd in de zorg heb gewerkt weet ik hoe moeilijk het is om een goede aansluitende opvang te vinden.

Ik ben een lieve oppas maar voed ook op. Mijn oudere oppas kindjes zeggen wel eens: "Danielle is streng maar wel heel lief". Ik begeleid zoveel mogelijk het zelfstandig dingen doen. Dat vind ik belangrijk. Uiteraard help ik daar waar nodig.

Iedere dag probeer ik erop uit te gaan. Mits het weer het toelaat. We gaan gerust met 6 kinderen boodschappen doen, langs de eendjes, wandelen, de speeltuin, op visite of we lopen met zijn allen naar de markt. Ik vind alles leuk en vind niets te gek. Daarnaast kunnen we ook goed in mijn achter (speel) tuin spelen of kleuren en boekjes lezen, tenten bouwen.......teveel om op te noemen.

Daarnaast spreek ik ook vaak af met collega gastouders en hun opvang kindjes. Samen spelen we dan thuis of in de speeltuin. Ik ben lid van de lokale grote speeltuin waar ook speciaal peuter uurtjes zijn.

Ik ben moeder van Logan en Jamie van 14 en 12 jaar. Door de weeks ben ik 5 dagen van s' morgens vroeg tot ongeveer 18.30 oppas moeder voor mijn opvangkindertjes.
Ik ben dit 9 jaar geleden gaan doen omdat ik ging scheiden en voor mijn eigen jongens thuis wilde zijn. Ik zou nu niets liever meer willen.

Nu is het mijn eigen kleine bedrijfje: Tante Jelle's Kinderopvang en sta ik ook geregistreerd  bij de Kamer van Koophandel.

 

Zoekt u een lieve ervaren oppas dan bent u bij mij en mijn gezin aan het juiste adres.

Ik sta geregistreerd in het landelijk register en kan dus zo beginnen!!

Ik hoop snel van u te horen.

 


  • Beschikbaar op: ma-di-wo-do-vr
  • Leeftijd: 42 jaar
  • Postcode: 3742
  • Plaats: Baarn
  • Opvang bij de gastouder
  • LRKP geregistreerd

Heb je vragen/interesse? Stuur ons je bericht:

Betreft: Danielle Bouwmeester

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Zoek gastouder

Heb je een vraag?

Bel of Mail ons

Inschrijven?

Inschrijfformulier Vraagouders Inschrijfformulier Gastouders

Laatste Nieuws