Gastouder Michelle van Maanen-Frederiks
Deventer

Gastouder Michelle van Maanen-Frederiks in Deventer
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 40
Postcode: 7421
Plaats: Deventer
www.gastouderopvangmimis.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Ik ben Michelle van Gastouderopvang Mimi`s.

Samen met mijn man en 2 kinderen (Lexi 18-11-2013 en Enzo 28-05-2015) woon ik in de groene, kindvriendelijke wijk Het Oostrik in Deventer. Wij wonen in een maisionnette woning met een ruim balkon waar voldoende speelruimte aanwezig is. Wij hebben 2 katten waarvan 1 het geweldig vind met de kinderen en de ander zich liever terugtrekt.

In 2015 ben ik begonnen als gastouder en doe dit werk met veel plezier. Ik vang voornamelijk kinderen van 0-4 jaar op maar BSO is ook mogelijk voor kinderen van ODS Het Roessink.

Iedere maand besteden wij aandacht aan een thema om zo spelenderwijs nieuwe dingen te leren. In de opvang vind ik het belangrijk dat kinderen veel kunnen spelen omdat bewegen de lichamelijke motoriek en de sociale ontwikkeling bevorderd. Wij zijn dan ook vaak op het speelveld voor de deur te vinden of we gaan samen naar de Ulebelt (kinderboerderij met natuurspeeltuin).

Tijdens de opvang heb ik geen beschikking tot een auto en doen daarom alles wandelend met de bolderkar, het voordeel van de bolderkar is dat kinderen ook kunnen lopen wanneer zij dat willen.

Om gastouder te worden heb ik in 2015 de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 gevolgd, deze opleiding was specifiek gericht op de gastouder. Ook heb ik voor diverse trainingen/cursussen een certificaat behaald behaald zoals o.a. Pedagogisch Compontent. Meldcode Kindermishandeling en natuurlijk EHBO Baby`s en Kinderen. Om de best mogelijke opvang te kunnen bieden blijf ik druk bezig mij verder te ontwikkelen door diverse trainingen e.d. te volgen.

Bent u opzoek naar een opvangadres waar uw kind zichzelf mag zijn en zich thuis kan voelen, dan bent u bij Gastouderopvang Mimi`s aan het goede adres.

U mag altijd contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kun u zelf zien hoe onze opvang is en hoe uw kind op ons gezin reageert.

Ik wil graag in contact komen met Michelle van Maanen-Frederiks te Deventer

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!