Gastouder Nelleke van Buuren
Baarn

Gastouder Nelleke van Buuren in Baarn
Beschikbaar op: ma,di,wo,do
Leeftijd: 52
Postcode: 3742
Plaats: Baarn
www.gastouderbaarn.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Gastouder Nelleke van Buuren Baarn

Ik heb binnenkort weer plaats voor een tweede thuis voor uw kind!

Ik ben Nelleke van Buuren en heb ruim 15 jaar ervaring als gastouder.

Als gastouder voor kinderen tussen 0 – 4 jaar vind ik het belangrijk dat kinderen kunnen spelen in een veilige omgeving en dat er voldoende afwisseling gedurende de dag geboden wordt. Die afwisseling bestaat bijvoorbeeld uit spelen, knutselen en regelmatig even een frisse neus halen.

Sinds 2010 ben ik ingeschreven in het Landelijk Register voor kinderopvang en Peuterspeelzalen. Ik ben in het bezit van een GGD-inspectierapport. Deze ligt ter inzage onder nr.797249801 in het register.
Hierdoor bent u verzekerd van professionele opvang door een gediplomeerd gastouder.

Even iets over mijzelf:
Ik ben 49 jaar en al ruim 25 jaar gelukkig getrouwd met Jan (Ome Jan voor de kindjes). Samen hebben we drie kinderen. Onze zoon Bas en dochter Anne genieten van hun studentenleven en wonen op kamers in Enschede en Groningen. Onze dochter Famke zit nog op de middelbare school. Ik lees graag, doe aan hardlopen en besteed veel tijd aan mijn gezin en werk.

Toen Famke twee jaar oud was, ben ik begonnen als gastouder. Dit werk doe ik inmiddels al 15 jaar met veel plezier.
Ik ben begonnen met twee gastkindjes voor twee dagen in de week. Inmiddels is dit uitgegroeid tot vier dagen in de week met maximaal vijf gastkindjes per dag.

In al die jaren, dat ik dit werk nu doe, pak ik mijn werk professioneel aan. Om goed bij te blijven volg ik regelmatig cursussen en thema-avonden. Ik heb o.a. mijn diploma Zorg en Welzijn Gastouder gehaald. Recentelijk heb ik KIKI-trainingen gedaan en ben nu ook in het bezit van het KIKI-certificaat. Hiermee ben ik een erkende VVE-gastouder. Van overheidswege werk ik uitsluitend via een gastouderbureau.

Voor een aantal gezinnen heb ik meerdere broertjes en zusjes opgevangen en doe dat nog steeds. Heel bijzonder om de ontwikkeling van mijn gastkindjes van baby af aan mee te maken.

Ik geniet ervan m’n gastkindjes alle aandacht te geven, want ik krijg veel van ze terug!

Ik wil graag in contact komen met Nelleke van Buuren te Baarn

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!