Gastouder Nelleke van Buuren
Baarn

Gastouder Nelleke van Buuren in Baarn
Beschikbaar op: ma,di,wo,do
Leeftijd: 57
Postcode: 3742
Plaats: Baarn
www.gastouderbaarn.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Gastouder Nelleke van Buuren Baarn

Bent u op zoek naar een plek in de kleinschalige kinderopvang, wat voor uw kind zich als een tweede thuis zal voelen, dan bent u bij mij op het juiste adres!

Ik ben Nelleke van Buuren en heb ruim 17 jaar ervaring als gastouder. Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen bij mij terecht. Ik voldoe aan de wettelijke eisen waaraan de gastouder zich moet voldoen.

O.a. ben ik in het bezit van de juiste diploma's. Om goed bij te blijven volg ik regelmatig cursussen, thema-avonden en ik heb KIKI-trainingen gedaan en daarmee het  het KIKI-certificaat gehaald. Hiermee ben ik een erkend VVE-gastouder. Ik pas deze methode al enige jaren toe. Diverse ontwikkelingen van de kinderen worden hiermee op een speelse manier gestimuleerd. De kinderen en ouders zijn hierover erg enthousiast.

Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen spelen in een veilige omgeving en dat er voldoende afwisseling gedurende de dag geboden wordt. Die afwisseling bestaat bijvoorbeeld uit vrij spelen, knutselen en regelmatig even een frisse neus halen op het ruime speelplein naast mijn huis. Ook trekken we er vaak op uit bijvoorbeeld naar een park, de speeltuinvereniging, de kinderboerderij of één van de vele speelpleintjes in de buurt.

Even iets over mijzelf:
Ik ben 52 jaar en al ruim 28 jaar gelukkig getrouwd met Jan (Ome Jan voor de kindjes). Samen hebben we drie kinderen. Alle drie studeren ze en de twee oudsten wonen al een aantal jaren op zichzelf. De oudste is bijna afgestudeerd in Eschedé, de middelste begint aan haar master in Groningen en de jongste gaat haar tweede jaar in aan het Grafisch lyceum te Utrecht.

Toen onze jongste twee jaar oud was, ben ik begonnen als gastouder.
Ik ben begonnen met twee gastkindjes voor twee dagen in de week. Inmiddels is dit uitgegroeid tot vier dagen in de week met maximaal vijf gastkindjes per dag.

Voor een aantal gezinnen heb ik meerdere broertjes en zusjes opgevangen en doe dat nog steeds. Heel bijzonder om de ontwikkeling van mijn gastkindjes van baby af aan mee te maken.

Al die jaren geeft dit werk mij nog veel voldoening. Ik geniet ervan m’n gastkindjes alle aandacht te geven, want ik krijg veel van ze terug!

Ik wil graag in contact komen met Nelleke van Buuren te Baarn

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!