Gastouder Sandra Schimmelpenninck van der Oije-Berends
Utrecht

Gastouder Sandra  Schimmelpenninck van der Oije-Berends in Utrecht
Beschikbaar op: ma,di,do
Leeftijd: 41
Postcode: 3555
Plaats: Utrecht
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

I.v.m verhuizing heb ik per 1 maart 2 plekjes vrij.

Mijn naam is Sandra Schimmelpenninck. Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters. De oudste is 14 en de jongste bijna 3. Ik ben nu 2 jaar gastouder, na jarenlang in de jeugdzorg en de kinderopvang gewerkt te hebben. Door deze ervaring bied ik opvang met een professionele ondergrond in een gezellig klein groepje, maximaal 5 kindjes per dag incl. mijn eigen jongste dochter.

Ik heb een peutergroep voor kindjes van 2 tot 4 jaar. Doordat alle kindjes ongeveer even oud zijn kunnen we veel activiteiten ondernemen. Binnenshuis zijn we druk met knutselen, bouwen, puzzelen, spelen in de poppenhoek, verkleden, koken (zowel in de speelkeuken als helpen in de echte keuken) en nog veel meer. Ik ben gek op voorlezen en doe met de kindjes aan peuteryoga. Ik begeleid de kinderen in activiteiten, maar ze mogen ook veel vrij spelen als ze dat liever willen. Op mijn grote dakterras is ruimte om te fietsen of steppen, te klimmen en glijden. Ook heb ik een minimoestuin waarin de kinderen mogen helpen.

Ik bied kleinschalige maar hoog kwalitatieve kinderopvang in een groot huis aan de rand van Zuilen, vlak bij Op Buuren en Maarssen, dichtbij het Julianapark en het Zuilense bos. We gaan er regelmatig op uit met bakfiets of bolderkar. Soms een kort uitje naar de speeltuin om de hoek, soms een halve dag incl. picknick naar het park.

We eten vegetarisch en alle zuivel is biologisch.

Neem gerust contact op bij interesse en/of verdere vragen.

Sandra Schimmelpenninck
sandrasvdo@gmail.com
0626064595

Gastouder in de regio:
Utrecht

Maarssen

 

Ik wil graag in contact komen met Sandra Schimmelpenninck van der Oije-Berends te Utrecht

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!