Gastouder Marijke Blom
Zeewolde

Gastouder Marijke  Blom in Zeewolde
Beschikbaar op: di,wo,do,vr
Leeftijd: 43
Postcode: 3894
Plaats: Zeewolde
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Hartelijk dank voor uw interesse in mijn gastouderprofiel.

Ik bied als gastouder kinderopvang aan voor uw kind van di t/m vr. van 7:30 -17:30 in de oneven weken. In de even weken op di, do en vr van 7:30-17:30.

Eerder brengen en/of later ophalen is bespreekbaar. 

Mijn opvang heet Flierefluiters en viert dit jaar haar 7,5 jarig jubileum. Naar buiten gaan en vrij spel vind ik belangrijk. Ook vind ik het belangrijk dat elk kind zich in zijn/haar tempo kan ontwikkelen en zich fijn voelt op de plek waar hij/zij is. Ik bied activiteiten aan op het ontwikkelingsniveau van het kind, daarbij geldt, niks moet en veel mag. Boekjes lezen, bouwen, spelen met de auto's, liedjes zingen, samen dansen, lekker gek doen of juist even chillen, het kan allemaal. Bij de allerkleinsten volg ik het ritme van thuis, vanaf ongeveer een jaar gaan gaan de kinderen mee in het ritme van de groep wat betreft eten en drinken. Heb me verdiept in de kleintjesmethode en het is een feestje om met de kinderen op ontdekkingstocht te gaan wanneer ze met vast voedsel gaan beginnen. 

Mocht u in uw kind een Flierefluiter zien en opvang zoeken in Zeewolde of een vraag hebben aan mij bel dan met Hét Gastouderbureau 0575 84 25 30 of stuur een mail naar info AT hetgastouderbureau DOT nl

Plek vrij? 

per september 2023 op do en vr, 1 -4 jaar

per september 2023 in de oneven weken op woensdag, 1-4 jaar

per februari 2024 op di 1- 4 jaar

Gastouder in de regio:
Zeewolde

 

 

 

Ik wil graag in contact komen met Marijke Blom te Zeewolde

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!