Gastouder Hetty Easton-Bromet
Lochem

Gastouder Hetty  Easton-Bromet in Lochem
Beschikbaar op: ma,di,wo,do
Leeftijd: 61
Postcode: 7241
Plaats: Lochem
www.thuiscrechedemolen.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Hartelijk dank voor uw interesse in mijn gastouderprofiel.

Mijn naam is Hetty. Getrouwd met Lennart en wij hebben een zoon en dochter die al het huis uit zijn. Wij wonen sinds augustus 2007 in Lochem. Vanaf maart 2010 ben ik gastouder geworden. Ik vang kinderen op van 0-4 jaar. Dit vind ik een leuke leeftijd omdat  ik ze zie opgroeien van baby naar een uniek klein mensje die klaar is voor school. Van onze garage heb ik een speelkamer gemaakt. Hier kunnen de kinderen veilig spelen en zich ontwikkelen. De kinderen slapen boven in vaste bedden. baby’s slapen altijd apart om alle rust te krijgen die ze nodig hebben.

Mijn kinderopvang
Ik probeer zoveel mogelijk rust en regelmaat te creëren. Zo bestaat de dag vaak uit dezelfde activiteiten. Bijvoorbeeld: Lekker zelf spelen, muziek maken, fruit eten, voorlezen, buiten spelen of wandelen, eten, slapen, liedjes zingen, kinderyoga, spelletjes spelen, knutselen of tekenen, puzzels maken, tv kijken en gewoon even knuffelen en op schoot hangen.

Sinds 2019 ben ik docent babymassage en yoga. Hier heb ik bewust voor gekozen om ouders te helpen bij probleempjes. Denk hierbij aan: slecht slapen, buikkrampen, onrust, het doorkomen van tanden. De ouders mogen gratis babymassage bij mij volgen. Ook gewoon voor het plezier en aandacht voor elkaar.

Wil je meer weten, kijk dan op mijn website of kom gewoon een kijkje nemen. Je bent altijd welkom.

 

Mocht u een vraag aan mij hebben of interesse in mij hebben als gastouder bel dan met Hét Gastouderbureau 0575 84 25 30 of stuur een mail naar info AT hetgastouderbureau DOT nl

 

Gastouder in de regio:
Lochem

Laren

Barchem

Geesteren

 

Ik wil graag in contact komen met Hetty Easton-Bromet te Lochem

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!