Gastouder Wencke Huurneman
Groenlo

Gastouder Wencke  Huurneman in Groenlo
Beschikbaar op: ma,do,vr
Leeftijd: 30
Postcode: 7141
Plaats: Groenlo
www.facebook.com
Opvang bij de vraagouder
LRKP geregistreerd

Beste ouders,

Mijn naam is Wencke Huurneman, ben 28 jaar en woon in Groenlo.

Van jongs af aan had ik al interesse in (jonge) kinderen. Ik wist dat ik iets met kinderen wilde gaan doen. Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt.

Vanaf 2011 werk ik als officieel geregistreerde gastouder bij het gezin thuis. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan: bij grote en kleine gezinnen op de boerderij en in de stad. Ik heb kennisgemaakt met verschillende religies.

In 2017 heb ik mijn diploma pedagogisch werker niveau 3 behaald.

Ik ben een actieve gastouder door veel met kinderen te ondernemen, zoals naar de speeltuin, de kinderboerderij en het zwembad. Dit past volledig bij mijn visie: ‘Een leuke en gezellige dag met de kinderen!

De kinderen stimuleer ik op verschillende ontwikelingsgebieden.Ik wil mij onderscheiden door veel aandacht te geven aan de taalontwikkeling. Dit doe ik door regelmatig naar de bibliotheek te gaan, samen te lezen en door veel met de kinderen te praten.

Ik werk als gastouder in de regio Groenlo. Ik ben bereid om op te vangen in Winterswijk, Eibergen, Haaksbergen, Lochem etc. Mijn voorkeur gaat uit naar (een) gezin(nen) met jonge kinderen voor dagopvang. In combinatie met broertjes/zusjes die naar school gaan kan ook.

 

Met vriendelijke groet,

Wencke Huurneman

Gastouder aan huis

E-mail: wencke_huurneman@hotmail.com

 

 

 

Ik wil graag in contact komen met Wencke Huurneman te Groenlo

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!