Gastouder Margarethe Neuteboom-van der Wilt
Klarenbeek

Gastouder Margarethe  Neuteboom-van der Wilt in Klarenbeek
Beschikbaar op: ma,di,do,vr
Leeftijd: 50
Postcode: 7381
Plaats: Klarenbeek
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Ik ben Margarethe Neuteboom, eigenaar van kinderopvang De Gekke Geit. Ik heb 17 jaar gewerkt als kinderverpleegkundige. Daarna heb ik 5 jaar met veel plezier in de kinderopvang gewerkt als PM-er op buiten BSO’s.
 

Ik ben getrouwd en we wonen met onze 2 dochters op een woonboerderij in het Hooiland (Klarenbeek) in de buurt van De Maten. Wij houden van het buitenleven en van de ruimte om ons heen.

 

In september 2014 ben ik gestart met kinderopvang ‘De Gekke Geit‘.

De opvang is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ik ben geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag uit school tot ca 18.30 uur. In de schoolvakanties ben ik grotendeels open. Flexibele opvang is mogelijk, ook (alleen) in de vakanties en op schoolvrije dagen.

 

Voor de opvang heb ik een speciale ruimte waar in een huiselijke omgeving gespeeld en geknutseld kan word. De kinderen kunnen ook heerlijk buiten in de “speel” wei spelen. Er is een schommel, zandbak, trampoline en boomhut met glijbaan aanwezig.


In de stal en wei naast de opvang lopen geitjes en konijnen waar de kinderen, onder mijn begeleiding, mee in contact kunnen komen.

Ik beschik over een 7 persoonsauto en haal de kinderen uit school. Dit zijn met name de scholen in Klarenbeek en in De Maten. (De opvang ligt slechts 5 minuten vanaf de Eglantier!).

Nieuwsgierig geworden, neem dan vrijblijvend contact op met mij. Voor meer informatie en foto’s kunt u een kijkje nemen op mijn site of op facebook:

www.kovdegekkegeit.nl

https://www.facebook.com/kinderopvangdegekkegeit

Ik wil graag in contact komen met Margarethe Neuteboom-van der Wilt te Klarenbeek

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!