Gastouder Maaike Joling
Deventer

Gastouder Maaike  Joling in Deventer
Beschikbaar op: ma,di,wo,do
Leeftijd: 47
Postcode: 7419
Plaats: Deventer
www.gastouderopvangderups.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Wie ben ik:
Ik ben Maaike Joling en samen met mijn man en 2 kinderen (Koen 2008 en Bram 2010) wonen wij op “De Worp” in Deventer. Ik ben een enthousiaste gastouder. Als achtergrond heb ik de SPW (Sociaal Pedagogisch Werk) en de PABO gedaan.

Wat bied ik:
In een gezellige omgeving bied ik een professionele VSO en BSO aan in huiselijke sfeer met de flexibiliteit en persoonlijke aandacht die u van een gastouder mag verwachten.

Want wat is er fijner voor een kind om na een drukke schooldag op een fijne plek te kunnen bijkomen van de dag, hun verhaal te kunnen doen. Een plek te vinden waar ze lekker zichzelf mogen zijn.

Binnen ons gezin van ik de kinderen op met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Omringd door een veilige, prettige omgeving kunnen zij tot rust komen na een drukke schooldag.

De kinderen komen allemaal van de Hovenschool. Ik haal nl. niet van andere scholen.

 

Wat kunnen de kinderen doen:
Bij ons in huis is er genoeg ruimte om lekker te spelen, een spelletje te doen of om lekker op de bank te zitten om een boek of Duckie te lezen.

Ook buiten kunnen ze zich uitleven! Bijvoorbeeld op de trampoline, met de schommels, in het speelhuisje of met het kleine buitenmateriaal zoals een springtouw, stapstenen, een evenwichtsparcour, jongleermateriaal en nog meer.

Kinderen kunnen vrij spelen met allerlei spelmateriaal. Verder zijn er soms ook activiteiten als de kinderen dat willen, bijvoorbeeld: knutselen, verven, koekjes bakken, kleien. Ze zijn ook vrij om een eigen inbreng te doen in wat zij zouden willen doen.

De kinderen kunnen lekker op pad gaan naar bijvoorbeeld de speeltuin of de crossbaan bij ons om de hoek. Tevens is het spelen met vriendjes en vriendinnetjes geen probleem.

Met de kinderen ga ik graag naar buiten. Met zijn allen naar bijvoorbeeld de speeltuin of naar de natuurspeelplaats Woeste Willem, een wandelingetje maken door bijvoorbeeld de uiterwaarden of het park.


Vakantie’s en schoolvrije dagen:
Tijdens de vakantieperiode en schoolvrije dagen is er hele dagopvang mogelijk. Soms maken we een leuk uitstapje in de omgeving en gaan we eropuit!

Kortom zoekt u een leuke, gezellige en kleinschalige VSO en BSO voor uw kind(eren) op de Worp in Deventer? Neem dan gerust contact met mij op!

Tot ziens,
Maaike Joling

Groenestraatje 9,
Deventer ("Worp")
06-21235077
info@gastouderopvangderups.nl

Ik wil graag in contact komen met Maaike Joling te Deventer

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!