Gastouder Sabine Appeldoorn
Apeldoorn

Gastouder Sabine  Appeldoorn in Apeldoorn
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 42
Postcode: 7328
Plaats: Apeldoorn
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Mijn naam is Sabine Appeldoorn en ik ben getrouwd met Jeroen. Samen hebben wij één zoon (Koen), hij is geboren in 2010. We wonen in de Dreven (wijk de Maten) in een zeer kindvriendelijke buurt. Zo hebben we voor ons huis een speeltuintje, de kinderen vinden het erg leuk om daar te mogen spelen. Ik ben graag buiten met de kinderen, zo gaan we ook wel eens op stap, we gaan bijvoorbeeld naar de supermarkt of naar de kinderboerderij.

 

In 2011 ben ik gestart als gastouder, hiervoor  ik meerdere jaren op een kinderdagverblijf gewerkt, hierdoor ben ik in het bezit van mijn SPW-4 diploma (inclusief een certificaat specialisatie kinderopvang). Als gastouder heb je een diploma EHBO voor kinderen nodig, deze heb ik en ik volg ieder jaar een herhalingscursus. 

 

Zelf ben ik iemand die houd van orde en structuur en dit bied ik de kinderen ook. Ik werk met een dagritme, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Bij ons in het gezin en tijdens de opvang zijn er duidelijke regels, zo is bij ons nee ook daadwerkelijk nee.

 

Voor de opvang van uw kind zijn van allerlei dingen aanwezig, zoals een box, ledikanten inclusief matras en bedtextiel, slaapzakken, kinderstoelen, wipstoelen, buggy, tweelingbuggy, maxi cosi, autostoelen en voldoende ontwikkelingsgericht binnen- en buitenspeelgoed.

 

De kinderen waar ik opvang voor verzorg zijn tussen de 0 en de 4 jaar. De dagen waarop ik opvang verzorg zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 6.45  en 17.30 uur.

 

Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn website: www.gastouderappeltje.nl

 

Wie weet tot ziens!

 

Hartelijke groet,

Sabine

 

Ik wil graag in contact komen met Sabine Appeldoorn te Apeldoorn

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!