Gastouder Kathy Luchies-Hendriksen
Wageningen

Gastouder Kathy  Luchies-Hendriksen in Wageningen
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 51
Postcode: 6707
Plaats: Wageningen
Opvang bij de vraagouder
LRKP geregistreerd

Hallo,

Mijn naam is Kathy en ben al jaren (11 jaar inmiddels) succesvol actief als gastouder bij vraagouders thuis. Daarvoor 16 jaar ervaring in de kinderopvang. 

Momenteel ben ik maandag t/m donderdag werkzaam in Oosterbeek op 2 verschillende locaties. De omgeving Arnhem Noord /Sonsbeekpark is mij niet onbekend. 

Per eind augustus a.s komt de maandag en woensdag vrij!    Heeft u interesse ?  bel mij snel op onderstaand nummer voor een kennismakingsgesprek.

Het maakt niet uit in welke plaats, als het maar max een halfuur rijden is vanuit Wageningen waar ik woon samen met mijn man. Ik zoek een leuk gezin met jonge kinderen, liefst met een baby en meerdere zusjes en of broertjes. ( groot gezin geen bewaar )  Indien de bakfiets tot mijn beschikking is ga ik er graag op uit. o.a speeltuin, kinderboerderij ,Burgers Zoo ,het bos. Naar buiten om de kinderen op een speelse wijze wat bij te brengen over de natuur wat ik erg belangrijk vind.  Natuurlijk komen ook andere ontwikkelings aspecten aan bod,zoals knutselen ,voorlezen en nog veel meer.  Helaas heb ik een allergie voor katten en cavia's, dus als u deze in huis heeft is het voor mij geen optie. Lichte huishoudelijke taken geen probleem.  Geen strijkwerk. Nieuwsgierig geworden? U kunt mij bereiken op 0623530466.

Vriendelijke groet,

Kathy

Ik wil graag in contact komen met Kathy Luchies-Hendriksen te Wageningen

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!