Gastouder Marleen Hoentjen - Bouwmeester
Wilp

Gastouder Marleen  Hoentjen - Bouwmeester in Wilp
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 34
Postcode: 7384
Plaats: Wilp
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Beste ouders,

 

Ik ben Marleen Hoentjen Bouwmeester en ik woon in Wilp.

Gastouderopvang "Bij Ons" is een kleinschalige opvang voor jonge kinderen in huiselijke sfeer, waardoor zij zich snel thuis voelen. In de vroegkinderlijke ontwikkeling vind ik het belangrijk dat kinderen leren door vrij spel. Kinderen krijgen tijdens het vrij spelen de kans om dingen te ontdekken, te ervaren en op te gaan in hun eigen fantasie, alleen of met andere kinderen. Jonge kinderen leren door vrij spel en dit probeer ik te stimuleren door speelmaterialen en speelgoed telkens weer op verschillende manieren aan te bieden.
Het meeste speelgoed in de opvang is van hout gemaakt. Houtenspeelgoed is veilig, duurzaam en bevordert de fantasie en creativiteit. De kinderen kunnen ook lekker vrij buitenspelen in de tuin; alles is afgesloten. Graag mag ik ook activiteiten buiten de opvang ondernemen met de kinderen zoals: naar de speeltuin of naar de kinderboerderij gaan.
Mochten er broertjes of zusjes zijn die buitenschoolse opvang (BSO) nodig hebben dan is dat geen probleem, dit kan in overleg. Er is dus ook BSO mogelijk vanuit de Hagewinde school in Wilp. De kinderen worden dan van school opgehaald.

Wilt je in contact komen met mij vul dan het hieronderstaande formulier in en dan neem ik contact met je op.

U kunt mij ook bellen op:  06 404 13 240

 

Groet

Marleen

Ik wil graag in contact komen met Marleen Hoentjen - Bouwmeester te Wilp

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!