Gastouder Tamara Badre
Amersfoort

Gastouder Tamara  Badre in Amersfoort
Beschikbaar op: ma,di,do
Leeftijd: 42
Postcode: 3816
Plaats: Amersfoort
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Lieve ervaren gastouder heeft plaats!

Hallo papa's en mama's,

Hallo ik ben Tamara, 41 jaar, moeder van een dochter van 9 jaar en een zoontje van 5 jaar. Ik woon in Randenbroek met mijn kinderen in onze gezellige eensgezinswoning met mooie kindvriendelijke tuin.

Ervaring en pedagogische visie: ik ben bijna 20 werkzaam in de kinderopvang (kinderdagverblijf en BuitenSchoolse Opvang) en sinds een aantal jaren werkzaam als gastouder. Ik geniet er nog elke dag van ♡ Graag ben ik buiten in de frisse lucht (in onze ruime afsluitbare tuin, de speeltuinen tov mijn woning, de kinderboerderij, etc..) Wij spelen met zand en water, ontdekken en verwonderen. Dansen, muziek maken en zingen doen we graag! Ook heb ik een bakfiets om er gemakkelijk op uit te kunnen trekken met de kinderen. Knutselen doen we regelmatig, ik ben gediplomeerd activiteitenbegeleidster (activiteiten doen naar maandthema en wat er in ons opkomt). Er is voldoende (houten) speelgoed aanwezig, boeken, Duplo, blokken, kapla, kinderkeuken, puzzels etc.

Wij hebben een fijne tuin, met moestuin waarin de kinderen de natuur kunnen ervaren en beleven. Bij natuurbeleving komen alle ontwikkelingsaspecten aan bod. Natuurbeleving vergroot het plezier van kinderen en is goed voor hun gezondheid. Kinderen die veel buiten zijn in een natuurlijke omgeving ontwikkelen zich beter.

Ik vind liefde, respect en emotionele veiligheid erg belangrijk om een kind te geven en de basis voor zelfvertrouwen en ontwikkeling bij kinderen. Ieder kind zie ik als uniek individu met eigen mogelijkheden en talenten. Het overbrengen van de algemene normen en waarden hoort hier vanzelfsprekend ook bij. Met de ouders zit ik graag op 1 lijn en ik werk volgens mijn pedagogische visie. Een open communicatie vind ik belangrijk.

Tarief en openingstijden: Graag pas ik vanuit mijn huis op uw kind(eren), leeftijd: 0 tot 4 jaar, tegen een tarief van €5,75 per uur. Tarief is inclusief broodmaaltijd, drinken, fruit, groentes, tussendoortjes en verzorgingsproducten. Wij hebben een gezond voedingsaanbod.

De opvangdagen waarop ik werk zijn: maandag, dinsdag en donderdag. Momenteel heb ik plek op maandag, dinsdag en donderdag. Mijn openingstijden zijn van 08:00 tot 18:00u.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij altijd mailen: tamara-badre@hotmail.com of bellen naar 06-22255894 na 20:00u.

Groetjes Tamara

 

Gastouder in de regio:
Amersfoort

Hoogland

Baarn

Soest

Leusden

 

Ik wil graag in contact komen met Tamara Badre te Amersfoort

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!