Gastouder Tamara Badre
Amersfoort

Gastouder Tamara  Badre in Amersfoort
Beschikbaar op:
Leeftijd: 47
Postcode: 3816
Plaats: Amersfoort
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Lieve ervaren natuurlijke gastouder

Hallo ik ben Tamara, 46 jaar, moeder van een dochter van 14 jaar, een zoon van 10 jaar en een klein hondje Bella Wij wonen in Randenbroek in onze gezellige eensgezinswoning met kindvriendelijke tuin.

Ervaring en pedagogische visie

Ik ben 21 jaar werkzaam in de kinderopvang; 10 jaar werkzaam geweest bij kinderdagverblijven en BSO en intussen bijna 11 jaar werkzaam als gastouder. 

Ik geniet er nog elke dag van ♡ 

Per half september heb ik 1 opvangplek voor 2 dagen; op de maandag en dinsdag voor een kindje vanaf 1,5 jaar oud.  

Graag ben ik veel buiten met de kinderen. Ik woon tegenover de natuurspeeltuin en vlakbij de kinderboerderij. Kinderen die veel buiten zijn in een natuurlijke omgeving ontwikkelen zich beter. Wij spelen graag met water, houden van ontdekken en de natuur. Dansen, knutselen en zingen doen we hier graag. Ik heb een vierlingwagen om er gemakkelijk op uit te kunnen trekken met de kinderen als we verder weggaan. Er is voldoende materiaal aanwezig voor alle ontwikkelingsgebieden; (houten) speelgoed, boeken, klei, blokken, muziekinstrumenten, een kinderkeuken binnen en ook buiten.

Wij hebben een fijne tuin, met 2 lieve konijnen, fruitbomen en een stukje moestuin, waarin de kinderen de natuur kunnen ervaren door de plantjes te verzorgen en te proeven.

Ik vind liefde, respect en emotionele veiligheid erg belangrijk om een kind te bieden. Dit zie ik als de basis voor zelfvertrouwen en een goede ontwikkeling bij kinderen. In mijn werk als gastouder zie je antroposofische invloeden terug en ik begrens liefdevol. Ik volg een kind graag in zijn behoeftes, maar ik hou ook zeker oog voor de groep. Ik geef de benodigde kaders aan en dat biedt weer emotionele veiligheid. 

Ieder kind zie ik als  individu met eigen mogelijkheden en talenten. Het overbrengen van de algemene normen en waarden horen hier vanzelfsprekend ook bij. 

Met de ouders zit ik graag op 1 lijn en ik werk volgens mijn pedagogische visie. Een open communicatie vind ik belangrijk.

Ik werk kindvolgend, ik sta open voor wasbare luiers en ben sensitief responsitief ingesteld. 

Tarief en openingstijden 

Ik bied opvang aan in mijn huis voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, tegen een tarief van €7 per uur (tarief 2023). Dit tarief is inclusief broodmaaltijd, drinken, fruit, groentes, tussendoortjes en verzorgingsproducten. Wij hebben een gezond en gevarieerd voedingsaanbod.

De opvangdagen waarop ik werk zijn: maandag, dinsdag en donderdag. De openingstijden zijn van 08:00uur tot 17:00uur

Regelmatig loopt er een stagiaire stage in de opvang vanuit de opleiding Zorg en Welzijn van de ROC of Mbo Amersfoort. Zij ondesteunen mij in mijn werkzaamheden en hebben affiniteit met kinderen. 

Flexibele opvang of halve dagen kan ik helaas niet aanbieden. Verder kan er enkel opvang geboden worden aan kinderen die minimaal 2 dagen komen, met een minimaal afname van 6 uur per dag.

Mocht u nog vragen hebben of willen informeren naar mijn beschikbare plaatsen, dan kunt u mij altijd mailen:

tamara-badre@hotmail.com of het contactformulier invullen op deze site. 

Groetjes Tamara

Ik wil graag in contact komen met Tamara Badre te Amersfoort

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!