Gastouder Tamara Badre
Amersfoort

Gastouder Tamara  Badre in Amersfoort
Beschikbaar op:
Leeftijd: 46
Postcode: 3816
Plaats: Amersfoort
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Lieve ervaren gastouder

Hallo ik ben Tamara, 45 jaar, moeder van een dochter van 13 jaar en een zoon van 9 jaar. Wij wonen in Randenbroek in onze gezellige eensgezinswoning met kindvriendelijke tuin.

Ervaring en pedagogische visie

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de kinderopvang (kinderdagverblijf en BuitenSchoolse Opvang) en ruim 9 jaar werkzaam als gastouder. Ik geniet er nog elke dag van ♡ 

Graag ben ik veel buiten met de kinderen in de frisse lucht, bijvoorbeeld in onze tuin en de speeltuinen tov mijn woning. Kinderen die veel buiten zijn in een natuurlijke omgeving ontwikkelen zich beter. Wij spelen graag met water, houden van ontdekken en de natuur. Dansen, muziek maken en zingen doen we hier graag! Ook heb ik een kiddybus (soort bolderwagen), om er gemakkelijk op uit te kunnen trekken met de kinderen. Knutselen doen we met regelmaat, we doen activiteiten naar een maandthema en soms ook wat er in ons opkomt. Er is voldoende (houten) speelgoed aanwezig; blokken, Duplo, boeken, een kinderkeuken binnen en buiten, puzzels etc.

Wij hebben een fijne tuin, met 2 lieve konijnen, fruitbomen en een stukje moestuin, waarin de kinderen de natuur kunnen ervaren en beleven. 

Ik vind liefde, respect en emotionele veiligheid erg belangrijk om een kind te bieden. Dit zie ik als de basis voor zelfvertrouwen en een goede ontwikkeling bij kinderen. Ieder kind zie ik als  individu met eigen mogelijkheden en talenten. Het overbrengen van de algemene normen en waarden horen hier vanzelfsprekend ook bij. 

Met de ouders zit ik graag op 1 lijn en ik werk volgens mijn pedagogische visie. Een open communicatie vind ik belangrijk.

Ik werk kindvolgend, ik sta open voor wasbare luiers en ben sensitief responsitief ingesteld. 

Tarief en openingstijden 

Graag pas ik vanuit mijn huis op uw kind. Ik bied opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, tegen een tarief van €6,60 per uur (tarief 2022). Dit tarief is inclusief broodmaaltijd, drinken, fruit, groentes, tussendoortjes en verzorgingsproducten. Wij hebben een gezond en gevarieerd voedingsaanbod.

De opvangdagen waarop ik werk zijn: maandag, dinsdag en donderdag. De openingstijden zijn van 08:00uur tot 17:00uur

Momenteel heb ik geen opvangplekken vrij. 

 Regelmatig loopt er een stagiaire stage bij mij in de opvang vanuit ROC of  Mbo Amersfoort. Zij ondesteunen mij in mijn werkzaamheden en hebben affiniteit met kinderen. 

Flexibele opvang of halve dagen kan ik helaas niet aanbieden. Mijn voorkeur gaat uit naar kinderen die minimaal 2 dagen komen en minimaal 6 uur per dag komen. 

Mocht u nog vragen hebben of willen informeren naar mijn beschikbare plaatsen, dan kunt u mij altijd mailen:

 tamara-badre@hotmail.com of het contactformulier invullen op deze site. 

Groetjes Tamara

Ik wil graag in contact komen met Tamara Badre te Amersfoort

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!