Gastouder Tamara Badre
Amersfoort

Gastouder Tamara  Badre in Amersfoort
Beschikbaar op:
Leeftijd: 44
Postcode: 3816
Plaats: Amersfoort
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Lieve ervaren gastouder

Hallo ik ben Tamara, 43 jaar, moeder van een dochter van bijna 11 jaar en een zoontje van 7 jaar. Wij wonen in Randenbroek in onze gezellige eensgezinswoning met kindvriendelijke tuin.

Ervaring en pedagogische visie: ik ben 19 jaar werkzaam in de kinderopvang (kinderdagverblijf en BuitenSchoolse Opvang) en bijna 8 jaar werkzaam als gastouder. Ik geniet er nog elke dag van ♡ 

Graag ben ik buiten in de frisse lucht, bijvoorbeeld in onze tuin en de speeltuinen tov mijn woning. Wij spelen met zand en water, ontdekken en verwonderen. Dansen, muziek maken en zingen doen we graag! Ook heb ik een bakfiets om er gemakkelijk op uit te kunnen trekken met de kinderen. Knutselen doen we regelmatig, ik ben gediplomeerd activiteitenbegeleidster (activiteiten doen naar maandthema en wat er in ons opkomt). Er is voldoende (houten) speelgoed aanwezig, boeken, Duplo, blokken, kapla, kinderkeuken, puzzels etc.

Wij hebben een fijne tuin, met 2 lieve konijnen en een stukje moestuin erin waarin de kinderen de natuur kunnen ervaren en beleven. Kinderen die veel buiten zijn in een natuurlijke omgeving ontwikkelen zich beter.

Ik vind liefde, respect en emotionele veiligheid erg belangrijk om een kind te bieden. Dit zie ik als de basis voor zelfvertrouwen en een goede ontwikkeling bij kinderen. Ieder kind zie ik als uniek individu met eigen mogelijkheden en talenten. Het overbrengen van de algemene normen en waarden horen hier vanzelfsprekend ook bij. 

Met de ouders zit ik graag op 1 lijn en ik werk volgens mijn pedagogische visie. Een open communicatie vind ik belangrijk.

Tarief en openingstijden: 

Graag pas ik vanuit mijn huis op uw kind, ik bied opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, tegen een tarief van €6,25 per uur (tarief 2020). Dit tarief is inclusief broodmaaltijd, drinken, fruit, groentes, tussendoortjes en verzorgingsproducten. Wij hebben een gezond voedingsaanbod.

De opvangdagen waarop ik werk zijn: maandag, dinsdag en donderdag. Momenteel heb ik geen opvang plekken vrij. Per november heb ik plek op donderdag en per half januari 2021 plek op maandag en donderdag, voor een kindje vanaf 1 jaar. Mijn openingstijden zijn van 07:30 tot 17:00u.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij altijd mailen: tamara-badre@hotmail.com of het contactformulier invullen op deze site. 

Groetjes Tamara

Ik wil graag in contact komen met Tamara Badre te Amersfoort

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!