Gastouder Ria van Rens
Overasselt

Gastouder Ria van Rens in Overasselt
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 61
Postcode: 6611
Plaats: Overasselt
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Welkom

Bij flexibele Gastouderopvang ’t Spetterkasteel.

Het duurt nog even maar er zitten weer wat opvangplaatsen aan te komen. September 2024 de maandag en vrijdag. November de woensdag en donderdag. Vanaf maart 2025 de dinsdag, woensdag en donderdag.
 

Dus bent u op zoek naar een enthousiaste, leuke, creatieve, gastouder, en een kleinschalige opvang? Kom gerust een kijkje nemen of laat je verder informeren.
flexibel gastouderopvang  ’t Spetterkasteel is opvang met de juiste zorg, liefde, veel geduld met en voor de Spetters en heeft vele jaren ervaring.

Naast de opvang is er voor ouders twee keer per jaar een koffie/thee ochtend om van elkaars Spetters te kunnen genieten. Ook zal er regelmatig een Spetters & Nieuws worden uitgegeven waar van alles in te lezen is voor de ouders over de Spetters en informatie betreft opvang of wat er mee te maken heeft.

Waarom flexibele gastouderopvang ’t Spetterkasteel en waarom praat ik over Spetters:
Flexibele: naast de vaste tijden van 07.00 t/m 19.00 uur van maandag t/m vrijdag is er na de afgesproken tijden is er de mogelijkheid om eens te verschuiven, of etc.
Gastouderopvang: ‘t Spetterkasteel is een erkend kleinschalige opvang van maximaal 5 Spetters in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar.
Spetter: ieder persoontje maakt op zijn eigen manier samen met begeleiding van ouders-, verzorger en begeleiding (opvang/school) zijn ontwikkeling door en vormt zo hun eigen “IK”. En iedere “IK” is UNIEK dus een echte SPETTER
Kasteel: De gastouderopvang bevindt zich in het mooie buitengebied van Overasselt, aan de Kasteelsestraat is ‘t Spetterkasteel gerealiseerd.
Vanuit Beuningen, Grave, Heumen, Malden, Molenhoek, Mook, Nijmegen, en Wijchen goed en snel bereikbaar.

 

Wilt u in contact komen met 't Spetterkasteel vul dan het hieronderstaande formulier in.

 

Ik wil graag in contact komen met Ria van Rens te Overasselt

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!