Gastouder Henrieke Vogelaar
Opheusden

Gastouder Henrieke  Vogelaar in Opheusden
Beschikbaar op: di,do,vr
Leeftijd: 35
Postcode: 4043
Plaats: Opheusden
www.gastouderopvangtvogelhuisje.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Opvang bij: Gastouder

Eigen kinderen: 6 kinderen

Geboren in: 2010 / 2011 / 2013 / 2015 / 2018

Beschikbaar: Dinsdag, donderdag en vrijdag

Openingstijden: 08.30 - 17.30

LRKnummer: 539427238

 

Ik ben Henrieke Vogelaar (01-11-1988) en woon in Opheusden.

Ik heb 3 jaar, met heel veel plezier, in de kinderopvang gewerkt. Met de geboorte van mijn 2de kind ben ik gestopt met werken. Na een paar jaar wilde ik toch wat meer omhanden hebben, maar er ook voor mijn eigen kinderen zijn. Ik heb mij in laten schrijven als gastouder en in 2016 kwam het eerste kindje bij mij thuis. In 2018 ben ik gestopt ivm de zwangerschap van de tweeling, Suze en Sofie.

Er bleven wel aanvragen binnen komen de jaren erna. En toen mijn oudste 10 werd heb ik mij in 2020 weer in geschreven als gastouder.

Ik heb zelf 6 kinderen. Dus aan ervaring en organisatievermogen geen gebrek. Ook ben ik wel van een duidelijke structuur zodat kinderen dit herkenbaarheid en veiligheid biedt. Wij zijn een christelijk gezin en gaan bij de gereformeerde gemeente in Opheusden naar de kerk. Er word bij de maaltijden gebeden/gedankt en uit de Bijbel gelezen. Voor de kleintjes heb ik boekjes met bijbelse verhalen. Uiteraard is iedereen welkom. Ook kinderen met een andere achtergrond.

We wonen in een ruim huis, waar we kunnen spelen in de woonkamer, keuken en speelkamer. Ook buiten achter het huis is er ruimte om te spelen.

Wij hebben ook een kat in huis. Knoopje is erg lief voor de kinderen, en houd erg van knuffelen. Als hij niet aangehaald wilt worden dan krapt en bijt hij NIET van zich af, maar zoekt een rustig plekje op waar de kinderen niet bij hem kunnen.

Ik nodig ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar van harte uit om kennis te komen maken. In onze samenwerking vind ik het fijn om goede afspraken te kunnen maken en dat er voldoende ruimte is om verwachtingen naar elkaar te kunnen uitspreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil graag in contact komen met Henrieke Vogelaar te Opheusden

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!