Gastouder Martine Jonker - Seinhorst
Deventer

Gastouder Martine  Jonker - Seinhorst in Deventer
Beschikbaar op: ma,di,do
Leeftijd: 53
Postcode: 7425
Plaats: Deventer
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Waarom Huisje Boompje Peuter?
Zoals de naam al doet vermoeden vind ik het erg belangrijk dat kinderen in een huiselijke omgeving opgroeien, daar gedijen zij het best. In een omgeving waar liefde, vertrouwen en veiligheid voorop staan kunnen kinderen zich het best ontwikkelen, en dat in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Ieder kind is anders en ontwikkeld zich anders en dat mag!

Hoe ziet een dag bij Huisje Boompje Peuter eruit?
Na een warm welkom gaan de kinderen vrij spelen tot aan het 1e eet en drink moment. Vervolgens doen we een activiteit zoals knutselen, bakken, buiten spelen, naar de speeltuin of kinderboerderij. Daarna gaan we lunchen en is het tijd voor een middagslaapje. Na het 2e eet en drinkmoment wordt er weer lekker (buiten)gespeeld, voorgelezen, en doen we spelletjes ect. Een vast ritme werkt prettig voor kinderen. En spelenderwijs leren ze hier alles wat nodig is om straks naar school te gaan.

Uiteraard is dit maar een verkorte versie van wat er zoal op een dag gebeurd. Wilt u nog meer informatie of heeft u nog vragen neem dan gerust contact met mij op.

Ik wil graag in contact komen met Martine Jonker - Seinhorst te Deventer

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!