Trainingen:


Scholingsaanbod 2020

In 2019 gaan we  verder met ons aanbod in onze webshop van Kinderwijs TV. De bij ons aangesloten gastouders kunnen tegen een zeer gereduceerd tarief gebruik maken van de cursussen van Kinderwijs TV. U ontvangt op verzoek een inlogcode voor de webshop.


INTERVISIE 2020

Ook in 2020 gaan we verder met het bijwonen en begeleiden van intervisiebijeenkomsten. 
Dit betekent dat groepjes gastouders gezamenlijk zaken bespreken die betrekking hebben op het gastouderschap. Dit kan zowel over pedagogische zaken als over de zakelijke kanten van het vak gaan.
Hebt u een aantal gastouders die graag af en toe met elkaar willen overleggen omtrent het werk dan zijn wij bereid om deze momenten te begeleiden.
In dit soort samenstellingen verzorgen wij ook trainingen tot het schrijven van een pedagogisch beleidsplan en een update van het certificaat van de meldcode. 
Neem hiervoor contact op met Ilse Timmer.


EHBO 2020

De datum voor de update van de door ons bureau georganiseerde EHBO cursus is voor aangemelde gastouders nog niet bekend.
Je kunt je al wel aanmelden bij Ilse Timmer via een mail naar ons info mailadres.

Voor de mensen rond Amersfoort is het wellicht interessant om eens contact te leggen met Jan Maase. Hij verzorgt voor veel gastouders op een enthousiaste manier de trainingen met herhalingen zodat uw certificaat geldig blijft. Kijk voor verdere info bij het kopje EHBO.

We hebben daarnaast ook nog een samenwerkingsverband met Livis. Er geldt een kortingstarief voor iedere bij ons aangesloten gastouder.
Kijk voor verdere info bij het kopje EHBO


AANKONDIGING Professionaliseringsdag 2019!

Jaarlijks organiseren wij een professionaliseringsdag voor onze gastouders.

Zaterdag 28 september 2018 organiseren wij, in navolging op het succes van voorgaande jaren, onze professionaliseringsdag!

Alle bij ons ingeschreven gastouders zijn welkom. Er is echter wel een limiet aan het aantal deelnemers in verband met de ruimte. 

Locatie:
De Hoge Weye
Dorpsstraat 34
7361 AV  BEEKBERGEN

Het programma start om 09.30 met de opening.

Naast interessante workshops is er ook weer de mogelijkheid om te stemmen op het kleinschalige goede doel waarvan jij  vindt dat ze recht hebben op een bijdrage uit ons fonds.