Trainingen:

 

AANKONDIGING Professionaliseringsdag 2018!

Jaarlijks organiseren wij een professionaliseringsdag voor onze gastouders.

Zaterdag 6 oktober 2018 organiseren wij, in navolging op het succes van voorgaande jaren, onze professionaliseringsdag!

Alle bij ons ingeschreven gastouders zijn welkom. Er is echter wel een limiet aan het aantal deelnemers in verband met de ruimte. 

Locatie:
De Hoge Weye
Dorpsstraat 34
7361 AV  BEEKBERGEN

Het programma start om 09.30 met de opening.

Naast interessante workshops is er ook weer de mogelijkheid om te stemmen op het kleinschalige goede doel waarvan jij  vindt dat ze recht hebben op een bijdrage uit ons fonds.  


Scholingsaanbod 2018

In 2018 gaan we zoals afgesproken op de professionaliseringsdag kijken of we meerdere trainingen kunnen inplannen. Op 16 april heeft de training "Een gezonde start" plaatsgevonden.
​Tezijnertijd zal deze ook in Amersfoort en omstreken gegeven worden.

Trainingen die wij in ontwikkeling hebben zijn: "De Gelukskoffer" en de TINK training. Daarnaast kunnen gastouders tegen een sterk gereduceerd tarief gebruik maken van het online scholingsaanbod van Kinderwijs TV. Om gebruik te kunnen maken van het gereduceerde tarief gebruik je de inloggegevens van onze website en webshop. 


EHBO 2018

De update van de door ons bureau georganiseerde EHBO cursus is voor aangemelde gastouders dit jaar op 13 juni.
Geef je zo snel als mogelijk op bij Ilse Timmer via een mail naar ons info mailadres.

Voor de mensen rond Amersfoort is het wellicht interessant om eens contact te leggen met Jan Maase. Hij verzorgt voor veel gastouders op een enthousiaste manier de trainingen met herhalingen zodat uw certificaat geldig blijft. Kijk voor verdere info bij het kopje EHBO.

We zijn daarnaast ook nog een samenwerkingsverband aangegaan met IEDEREEN EHBO met een kortingstarief voor iedere bij ons aangesloten gastouder.
Kijk voor verdere info bij het kopje EHBO


INTERVISIE 2018

Ook in 2018 gaan we verder met het bijwonen en begeleiden van intervisiebijeenkomsten. 
Dit betekent dat groepjes gastouders gezamenlijk zaken bespreken die betrekking hebben op het gastouderschap. Dit kan zowel over pedagogische zaken als over de zakelijke kanten van het vak gaan.
Hebt u een aantal gastouders die graag af en toe met elkaar willen overleggen omtrent het werk dan zijn wij bereid om deze momenten te begeleiden.
In dit soort samenstellingen verzorgen wij ook trainingen tot het schrijven van een pedagogisch beleidsplan en een update van het certificaat van de meldcode. 
Neem hiervoor contact op met Ilse Timmer.