Gastouder Johanna Meijers-van Oosterom
Eemnes

Mijn naam is Johanna Meijers – van Oosterom.

Samen met mijn man Wim hebben wij een melkveebedrijf in  de prachtige Eemnesser polder waar de kinderen volop de natuur kunnen beleven.

Wij hebben zelf twee volwassen kinderen.

 

Er zijn steeds minder kinderen die nog op een boerderij opgroeien. Een boerderij is een omgeving met veel mogelijkheden om vooral buiten van alles te beleven. Kinderen maken kennis met verschillende seizoenen en kunnen contact hebben met dieren.

Als gastouder vind ik het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en zich lekker kunnen vermaken.  Voor een goede gezonde ontwikkeling gaan wij dagelijks met de kinderen naar buiten en kunnen ze lekker spelen met divers buitenspeelgoed. Op de boerderij hebben wij laarzen en overals die de kinderen aan kunnen krijgen.  Samen met de kinderen gaan we op de boerderij wel eens kalfjes melk geven en koeien voeren.

 

Binnen hebben we veel  verschillend spelmateriaal. Regelmatig wordt er gezellig voorgelezen, geknutseld en gezongen. Om regelmaat en rust aan de kinderen te geven zijn er vaste eet – en rustpunten op een dag. Bij baby’s proberen we het ritme van thuis over te nemen.

 

In overleg is er veel mogelijk. Kinderen kunnen ’s morgens vroeg al worden gebracht en als het nodig is kunnen de kinderen ‘s avonds een warme maaltijd mee eten.

 

In een persoonlijk gesprek kunt u nader kennis met mij maken.

 

 

 


  • Beschikbaar op: ma-di-wo-do
  • Leeftijd: 48 jaar
  • Postcode: 3755
  • Plaats: Eemnes
  • Opvang bij de gastouder
  • LRKP geregistreerd

Heb je vragen/interesse? Stuur ons je bericht:

Betreft: Johanna Meijers-van Oosterom

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Zoek gastouder

Heb je een vraag?

Bel of Mail ons

Inschrijven?

Inschrijfformulier Vraagouders Inschrijfformulier Gastouders

Laatste Nieuws