Gastouder Corina Rosielle
Zutphen

Gastouder Corina  Rosielle in Zutphen
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 51
Postcode: 7205
Plaats: Zutphen
www.hondjewoef.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Hondje Woef is een kleinschalige en een gezellige opvangplek in de Kruisstraat, in de wijk “De Hoven” in Zutphen voor max. 5 kinderen van 0 tot 4 jaar, op basis van gastouderopvang.
Naast opvang op vaste dagen is het ook mogelijk om flexibele opvang af te nemen. Ideaal voor ouders die wisselende roosters werken.

Mijn naam is Corina Rosielle ingeschreven bij Hét Gastouderbureau. Ik ben een ervaren gediplomeerd kinderopvangleidster en al 17 jaar werk ik met veel plezier als gastouder vanuit mijn eigen woning.
Belangrijk is de veilige en vertrouwde sfeer, waarin de kinderen gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Hierdoor is er veel individuele aandacht voor elk kind en toch het voordeel van gezellig samenspelen.
Wij hebben een grote afgesloten tuin van 750m2 ( 15m breed x 51m diep) met diverse fruitbomen en veel groen. In de tuin staat een eigen afsluitbare zandbak, trampoline, speelhuis met glijbaan, wip en schommels en een leuk fietspaadje door de tuin.
Door de tuin lopen enkele kippen en in de lente kuikentjes. Verder hebben wij een lieve hond en 4 katten In de woonkamer is voldoende ruimte waar heerlijk gespeeld kan worden
Ik heb twee aparte slaapkamers voor de opvang.
Er zijn diverse soorten speelgoed waarmee fantasie, ontwikkeling en samenspel gestimuleerd wordt. Uw kind kan ook altijd knutselen, puzzelen of kleien en we spelen vaak buiten in de eigen speeltuin. Met de bolderwagen (waar alle kinderen in passen!!!) maken we ook weleens leuke uitstapjes.

Alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen en opvang materialen zoals: bedjes, box en kinderstoelen zijn aanwezig. Sinds september 2014 ben ik gestart met het VVE (vroeg- en voorschoolse educatie) programma voor gastouderopvang van Kiki.
Bij mij in huis woont de knuffel "Hondje woef" , hij is voor de kinderen een vriendje die mee doet met het dagelijkse programma. Soms mag hij bij uw kind komen logeren en hij maakt de kinderen enthousiast voor het maandthema. Met deze maandelijkse thema's van het Kiki programma zoals bijv: winter, bloemen, muziek maken of het restaurant, beleven we met elkaar veel plezier. Door middel van op het thema afgestemde woordkaarten, speelmateriaal, knutselwerkjes, boekjes en leuke activiteiten leert uw kind spelenderwijs nieuwe woorden en begrippen.

Kijk ook eens op mijn website. Hier kun je meer info en foto’s vinden en de sfeer proeven van mijn opvangplekje.
Momenteel zijn er op diverse dagen weer plaatsen vrij. Geïnteresseerd of wilt u een keer komen kijken? Vul dan het hieronder staande formulier in.

Groetjes Corina

Ik wil graag in contact komen met Corina Rosielle te Zutphen

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
7.5 688 21