Gastouder Nanny Wisseborn-ten Hoopen
Neede

Mijn naam is Nanny Wisseborn, ik ben getrouwd met Henk en we hebben twee volwassen dochters. Nadat ik 32 jaar administratief werkzaam was geweest en er voor mij geen plaats meer was binnen het bedrijf waar ik werkte moest ik op zoek naar een andere uitdaging. Kinderen zijn voor mij een passie, hierdoor heb ik besloten om mij als gastouder te presenteren.

Sinds mei 2011 ben ik gastouder, en geniet erg van de kinderen die ik oppas. Ik ben gediplomeerd pedagogisch medewerker en in het bezit van een EHBO en Kinder- EHBO diploma. Als zodanig ben ik ingeschreven bij de Gemeente Berkelland als erkend gastouder.

Tijdens mijn werkzaamheden als gastouder geef ik de kinderen opvang in een huiselijke omgeving. In mijn werk sta ik voor flexibiliteit, gezelligheid, ontwikkeling, rust en regelmaat. Door middel van persoonlijke aandacht voor ieder kind, respect en duidelijkheid zorg ik voor een liefdevolle, veilige omgeving voor kinderen. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Vaak ben ik bezig met seizoensgebonden thema’s of feestelijke activiteiten. Zoals knutselen, zingen, dansen en buiten spelen. Elke dag probeer ik met de kinderen naar buiten te gaan, kunnen we niet buiten spelen, dan maar wandelen. Als het goed weer is gaan we er lekker op uit, naar het speeltuintje of brengen we de eendjes en geitjes een bezoek.

Mijn kinderopvang Elk kind is anders en heeft zijn eigen kwaliteiten. Voor de opvang tover ik mijn huiskamer om in een gezellige kinderopvang. Wij hebben een grote tafel om te knutsel, voorlees boekjes, spelletjes, Duplo, puzzeltjes en een fijne hoek om te spelen. Ook buiten is er volop gelegenheid om te spelen. Er wordt dan ook veel buiten gespeeld. Kinderen hebben ’s avond als de ouders ze komen halen nog geen tijd om mee te gaan naar huis. Uitspraak peuter. Ouder – ga je mee naar huis? Peuter – nee hier spelen.

Beschikbaarheid
Ik ben beschikbaar op maandag en donderdag van +7.00 uur tot + 17.30uur. Over opvang buiten deze uren of op dinsdag /woensdag valt altijd te overleggen!
Opleidingen - peutervrijwilliger op een peuterzaal (3 jaar) - Sociaal pedagogisch werker 3 ( SPW3) - Helpende welzijn (Hw) - Autisme training - Diploma Eerst hulp - Eerste hulp aan kinderen


  • Beschikbaar op: ma-di-wo-do-vr
  • Leeftijd: 58 jaar
  • Postcode: 7161
  • Plaats: Neede
  • Opvang bij de gastouder
  • LRKP geregistreerd

Heb je vragen/interesse? Stuur ons je bericht:

Betreft: Nanny Wisseborn-ten Hoopen

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Zoek gastouder

Heb je een vraag?

Bel of Mail ons

Inschrijven?

Inschrijfformulier Vraagouders Inschrijfformulier Gastouders

Laatste Nieuws