Gastouder Jacqueline Diseraad-Bastiaannet
Zutphen

Gastouder Jacqueline  Diseraad-Bastiaannet in Zutphen
Beschikbaar op: ma,di,wo,do,vr
Leeftijd: 29
Postcode: 7203
Plaats: Zutphen
www.de-bbl.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Allereerst hartelijk dank voor uw interesse in mij als gastouder. Mijn naam is Jacqueline Diseraad-Bastiaannet. Geboren in 1988 in Warnsveld. Ik ben in 2014 getrouwd met mijn man Coen. Samen hebben wij nog geen kinderen. Wij wonen in Zutphen op de Heeckerenlaan.

Ik werk sinds 2013 als gastouder in Zutphen. In 2007 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch medewerkster. Voordat ik als gastouder aan het werk ben gegaan heb ik gewerkt op een kinderdagverblijf. Op het kinderdagverblijf heb ik op verschillende groepen gestaan om ervaring op te doen. Nu heb ik mijn eigen professionele kinderopvang aan huis.

Mijn reden

De reden waarom ik gastouder ben geworden is, omdat ik na 6 jaar kinderopvang en heel veel oppasbaantjes verder het liefst wat voor mijzelf wilde doen en natuurlijk iets met kinderen, want dat is echt wat ik leuk vind en waar mijn hart ligt. Zij geven mij elke dag nieuwe energie. De ervaring die ik heb opgedaan wil ik graag met jullie delen. Maar mijn grootste drijfveer is toch wel dat ik het werken met kinderen fantastisch vind en elke dag er weer anders uitziet.

Drie r’s

Daarnaast ben ik iemand die een voorstander is van de drie r’s, rust, reinheid en regelmaat. Ik ben creatief en vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen, buiten spelen, spelletjes doen en af en toe een beetje gek doen houd ik ook wel van. Bij ons om de hoek zit een grote speeltuin, waar we regelmatig met het mooie weer te vinden zijn. Willen we iets verder weg of gezellig op donderdag naar de markt dan beschikt De Babbelaar over een bolderkar en een bakfiets waar alle kinderen in kunnen. Op deze manier kunnen we dan toch op een veilige manier overal komen.

De buurt

Wij wonen in een kinderrijke buurt op de Heeckerenlaan 11 in Zutphen. Het is een rustige buurt en de kinderen kunnen veilig bij ons in de achtertuin spelen. Ook zijn er genoeg parkeermogelijkheden om uw kinderen met de auto weg te brengen en op te halen.

Welkom

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij kinderopvang De Babbelaar. Voor meer informatie kunt u ook op de website kijken. Neem gerust contact op en misschien tot snel.