Gastouder Sandra Jurriëns
Dieren

Gastouder Sandra  Jurriëns in Dieren
Beschikbaar op: ma,di,wo,vr
Leeftijd: 44
Postcode: 6953
Plaats: Dieren
www.gastouderopvangspeelkameraadje.nl
Opvang bij de gastouder
LRKP geregistreerd

Welkom bij gastouderopvang Speelkameraadje.

Bij ons staat de deur 5 dagen in de week open van 7.00 tot 19.00

Mijn groep bestaat voornamelijk uit 0 tot 4 jarige, maar ook hebben wij 2 vso en bso kinderen in de opvang.

Ik ben echt een buiten gastouder, warm of koud regen of wind, er is altijd wel een moment dat wij even naar buiten gaan, en iedere dag gaan wij een uur het bos in mits het weer het toe laat. Gezond eten staat bij mij hoog in het vaandel, maar af en toe een snoepje of een koekje mag ook vind ik, omdat het bewezen is dat kinderen niet aan de 150 gram groente per dag komen, krijgen ze regelmatig een kopje soep in plaats van melk, deze soep kook ik zelf, en ik maak het drinkbaar, denk aan tomatensoep, pompoensoep, brocollisoep, bloemkoolsoep enz. dit wordt gemaakt van verse groente zonder toevoegingen, dus puur groente. Er eten regelmatig kinderen mee, en ik wil dus verse dingen op tafel  zetten,daarom komt Bosveld de groenteboer iedere maandag vers groente en fruit brengen. Voorlezen vind ik heel erg belangrijk, maar ook liedjes zingen, en lichaamsbeweging door soort van sport aan te bieden is ook erg leuk, denk aan peuteryoga, hoepels lopen, maar creativiteit is ook belangrijk, dus er wordt hier ook gekleurd, geverfd, gekleid enz. Maar niets moet alles mag, van spelen leren ze ook heel veel.

Is u kind jarig, dan mag er uiteraard getrakteerd worden, en die dag maken wij er ook echt met z'n alle een feestje van. Bent u nieuwsgierig geworden naar mijn opvang, neem dan contact op en dan kunnen wij samen kijken of u kindje bij ons past en of er een gepast plekje voor u kindje bij ons is, tot slot zeg ik tot ziens bij gastouderopvang speelkameraadje.

 

Er is een plekje beschikbaar op maandag, een op de dinsdag, een op de woensdag, en een op vrijdag. Dus wilt u ook een speelplekje bij de leukste gastouder van Dieren, kom dan een keer langs.

 

Ik wil graag in contact komen met Sandra Jurriëns te Dieren

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!